HÄGERSTEN

Favorit Dela

Erikslundsgatan 4

Kontorslokal i centrala Midsommarkransen.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  723 m²

 • Hyra:
Endast någon minuts promenad från tunnelbanan ligger denna charmiga kontorslokal i två plan. Här har du möjlighet att anpassa ytorna efter verksamhetens behov och sätta er egen prägel på lokalen. Lokalen som har ett bra ljusinsläpp via fönster runtom fasaden i tre väderstreck. Planlösning går att öppna upp vilket möjliggör en öppen yta för en trivsam och modern arbetsmiljö.
 • Total yta

  723 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

I pittoreska Midsommarkransen som till största delen består av bostäder finns ett stort utbud av restauranger och caféer.

Närservice:

Med en tågresa på två minuter tar du dig till Liljeholmens galleria, med ett mycket bra utbud av affärer, apotek, systembolag samt foodcourt.

Kommunikationer:

På kort gångavstånd från entrén, endast 130 meter bort, ligger Midsommarkransens Tunnelbanestation. Slussen ligger 9 minuter bort med tunnelbanan och resan in till T-centralen tar 12 minuter .

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

JG

Förvaltare

Jeanette Eriksson Grandin

leads.stockholm@balder.se

08-7 VISA NR 08-7353772

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Erikslundsgatan 4

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör