Centrum
| Göteborg

Favorit Dela

Vasaplatsen 2

Unik vindslokal vid Vasaplatsen med balkonger mot innergård.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    460 m²

  • Hyra:
Mycket fin och representativ kontorslokal vid Vasaplatsen. Fastighetens äldre byggnadsstruktur har bevarats i kombination med uppglasade väggar med en känsla av öppen planlösning. Hit tar man sig lätt både kollektivt och med bil. Här finns många trevliga lunchrestauranger och butiker alldeles inpå knuten.
  • Total yta

    460 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Vasaplatsen 2


Omgivning

Omgivning/natur:

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Närservice:

Fastigheten ligger mitt i centrala Göteborg så all tänkbar service finns utanför dörren.

Kommunikationer:

Nära till både buss och spårvagnshållplats.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Vasaplatsen 2

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör