Vasaplatsen 2

Centrum , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

460 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Unik vindslokal vid Vasaplatsen med balkonger mot innergård.

Mycket fin och representativ kontorslokal vid Vasaplatsen. Fastighetens äldre byggnadsstruktur har bevarats i kombination med uppglasade väggar med en känsla av öppen planlösning. Hit tar man sig lätt både kollektivt och med bil. Här finns många trevliga lunchrestauranger och butiker alldeles inpå knuten.

Ytor

  • Total yta:

    460 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Vasaplatsen 2

Omgivning

Omgivning/natur:

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Närservice:

Fastigheten ligger mitt i centrala Göteborg så all tänkbar service finns utanför dörren.

Kommunikationer

Nära till både buss och spårvagnshållplats.
Vasaplatsen 2

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB