Umeå
| Umeå

Favorit Dela

Industrivägen 2

Lokaler med centralt läge på Västerslätt.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    350 m²

  • Hyra:
Ljus och modern lokal i "Granngården huset" med mycket synligt läge på Västerslätt. Lokalen är perfekt för den medelstora företagaren som söker båda mindre kontorsrum, större rum lämpliga till öppnet kontorslandskap och fina personalutrymmen med kök och samlingsytor och mycket mera. För ytterligare information, välkommen att kontakta Niklas Brander 070-305 17 07.
  • Total yta

    350 m2


Utförande

Planlösning:

Modern planlösning med fina kontorsytor och allmänna utrymmen.


Omgivning

Omgivning/natur:

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden. Fastigheten ligger som nära granne till Nolia fälten och Umeå centrum.

Närservice:

Västerslätt som idag består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat. Härifrån är det en kort tur in till Umeå centrum.

Kommunikationer:

Västerslätts industriområde är ett av Umeås äldre industriområde där man kan hitta vitt skilda verksamheter med allt från anrika Ullas kondis till handel och tung industri. Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Niklas Brander

Niklas Brander

niklas.brander@np3fastigheter.se

090- VISA NR 090-695 34 75

Marknadsförs av NP3 Fastigheter
np3fastigheter.se
Industrivägen 2