HÖGSBO
| Västra frölunda

Favorit Dela

J A Wettergrens gata 14

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  877 m²

 • Hyra:
Flexibel kontorslokal indelad i cellkontor med glasade väggar och med ett pentry i mitten av lokalen. I samma fastighet finns både en lunchrestaurang samt möjlighet att uttnytja en gemensam uteplats. Endast ett stenkast från kontorsfastigheten finns det promenad, löp och cykelslingor i Änggårdsbergens Naturreservat. Den gröna ytan på planskissen är tillgänglig.
 • Total yta

  877 m2


Utförande

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

I området finns det lunchrestauranger och närhet till grönområden. I närheten av lokalen finns Köpcentrum 421 där det finns ett stort utbud av butiker och övrig service.

Kommunikationer:

Högsbo ligger endast några kilometer från centrum som erbjuder direkt sammankoppling till Dag hammarsköldsleden. Lokalen erbjuder både cykelavstånd till centrum och några minuters promenadavstånd till marklandsgatan som är en stor kollektiv hub i Göteborg.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Lena Brixstedt

Uthyrare

Lena Brixstedt

Lena.Brixstedt@cbre.com

+46 VISA NR +46 731498404

+46 VISA NR +46 73 149 84 04

Marknadsförs av CBRE
Lilla Nygatan 2
41109 Göteborg
cbre.se
J A Wettergrens gata 14