Mölndal
| Mölndal

Favorit Dela

Alfagatan 20

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  350 - 750 m²

 • Hyra:
Söker ni en flexibel lokal där man kan anpassa sig efter verksamhetens behov!? I denna nyproducerade kontorsfastighet i Mölndal har ni möjlighet att forma er lokal. Fastigheten står färdigbyggd men lokalerna är oinredda. Med lokalens flexibla planlösning finns det möjlighet att både ha cellkontor eller öppna kontorslandskap.
 • Total yta

  750 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 350 750

Omgivning

Kommunikationer:

Lokalens läge erbjuder direkt sammankoppling till Söderleden som tar dig in till Centrala Mölndal och Göteborg på tio minuter samt med bra kollektiva förbindelser.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Lena Brixstedt

Uthyrare

Lena Brixstedt

Lena.Brixstedt@cbre.com

+46 VISA NR +46 731498404

+46 VISA NR +46 73 149 84 04

Marknadsförs av CBRE
Lilla Nygatan 2
41109 Göteborg
cbre.se
Alfagatan 20