Alfagatan 20

Mölndal , Mölndal
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

358 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Nyproducerad kontorslokal med flexibla möjligheter.

Söker ni en flexibel lokal där man kan anpassa sig efter verksamhetens behov!? I denna nyproducerade kontorsfastighet i Mölndal har ni möjlighet att forma er lokal. Fastigheten står färdigbyggd men lokalerna är oinredda. Kontor i nyproduktion 358 kvm, ev delbar i flera enheter. Planlösning anpassas efter hyresgästens önskemål. Med lokalens flexibla planlösning finns det möjlighet att både ha cellkontor eller öppna kontorslandskap.Bra tillgång till p-platser och allmänna kommunikationer.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

  • Total yta:

    358 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Flexibel, kan anpassas efter hyregsätens behov.

Dokument

Omgivning

Kommunikationer

Lokalens läge erbjuder direkt sammankoppling till Söderleden som tar dig in till Centrala Mölndal och Göteborg på tio minuter samt med bra kollektiva förbindelser.
Alfagatan 20