Rollsbo
| Kungälv

Favorit Dela

Bultgatan 14

Ett litet kontor för några personer.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    39 m²

  • Hyra:
Rollsbo, Solgärde och Arntorp Vår fastighet är belägen i industriområdet Rollsbo, Solgärde, Arntorp i Kungälv. Detta område är tre industriområden som växt ihop till ett stort där E6 med avfarter strategiskt passerar rakt igenom. Inom området finns idag ca 450-500 företag med ca 4 500 anställda. Området växer ständigt mot norr på båda sidor av E6. På östra sidan i Arntorp och på västra sidan på Rollsbo västerhöjd. Det goda kommunikationsläget samt närheten till Göteborg och flygplatsen Landvetter har medfört att transportintensiva företag valt att etablera sig här. Exempelvis ICA´s stora distributionscentral för Västra Sverige, Mediatec ett av världens största reklam och mediaföretag, Michelins logistikcentrum för de skandinaviska länderna, danskägda Arvid Nilsson AB (bult & skruv) med huvudkontor för Norden, Assar Hultén AB (bult & skruv) mfl. Alla våra fastigheter har fiberanslutning. Alla våra hyresgäster har möjlighet att köpa grön el från våra två vindkraftverk.
  • Total yta

    39 m2

Service och bekvämligheter


Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Enkel öppen planlösning med litet pentry och wc.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Nära till E6.Vid Marstrandskrysset finns kollektivtrafik.


Omgivning

Omgivning/natur:

I området finns flera grönområden för lunchpromenader

Företag i närheten:

I området finns alla typer av företag.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering dagtid ingår.

Närservice:

I området finns flertalet restauranger . För handel finns Rusta och Jula. Med bil är det mindre än 5 minuter till Kongahälla center som har både handel och restauranger.

Kommunikationer:

Vid Marstrandskrysset finns kollektivtrafik. Vissa turer morgon och kväll går in via Bultgatan.

Skyltläge:

Skyltläge mot Bultgatan som är väl trafikerad.

Vägbeskrivning:

Tag av E6 vid Rollsboavfarten. Sväng ned mot Rollsbo tag tredje utfarten ur rondellen. Följ vägen sväng åt höger i T korsning. Kör ca 500 m lokalen ligger nu på vänster sida.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Jim Knutsson

Uthyrare

Jim Knutsson

jim.knutsson@ytterbygg.se

0303 VISA NR 0303-206035

Marknadsförs av Ytterbygg AB
Rollsbovägen 25
44240 KUNGÄLV
ytterbygg.se
Bultgatan 14

Om Ytterbygg AB

Ytterbygg AB är ett familjeägt bygg- och fastighetsbolag som hyr ut lokaler till små och stora företag i Storgöteborg. Vi är en aktiv fastighetsutvecklare, som hela tiden bygger nya lokaler och anpassar befintliga efter våra hyresgästers behov. Verksamheten startade för över 40 år sedan och idag omfattar vårt fastighetsbestånd över 150 000 kvm, från Älvängen i norr till Mölndal i söder. I Hisings Backa och Rollsbo har vi många trevliga lokaler med närhet till bra service och infrastruktur samt möjligheter att växa.

Fler annonser från denna annonsör