ASKIM

Favorit Dela

Askims torg

Yteffektivt kontor mitt på Askims Torg!

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  444 m²

 • Hyra:
Mitt på Askims Torg ligger ett yteffektivt kontor! Det går att reglera planlösningen i den formen att man kan få mer öppna landskap om det skulle vara intressant. Välkomna på visning!
 • Total yta

  444 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger på Askims Torg, Söder om Göteborg. Närområdet består till största delen av bostadsområden.

Närservice:

Den offentliga service som finns på Askims Torg är exempelvis bibliotek, vårdcentral, tandvård. Här finns även pizzeria och godisbutik m.m.

Kommunikationer:

Ryggraden i trafikstrukturen i Askim utgörs av Säröleden (länsväg 158) som går genom stadsdelen i nord-sydlig riktning. Här finns goda kommunikationer. Med buss tar man sig snabbt till Sisjö Köpstad, Frölunda Torg och mot Göteborgs centrum. Busslinjerna 84 och 182 går från Askim Torgs Hållplats.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

JB

Uthyrare

Jonas Bodvall

leads.goteborg@balder.se

031- VISA NR 031-839479

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Askims torg

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör