Götgatan 22A

Södermalm/ Slussen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

4 - 1 200 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

United Spaces Götgatsbacken-en ny och fräsch coworking-anläggning!

Här kan vi erbjuda arbetsplatser i rum eller öppet kontorslandskap för företag med 1 person upp till 100 anställda! United Spaces finns i det ikoniska S:t Paul-huset som då har genomgått en totalrenovering. Här erbjuds en aktivitetsbaserad arbetsmiljö i öppet kontorslandskap, privata kontorsrum, tillgång till ljudisolerade telefonbås, bokningsbara konferensrum samt mindre samtalsrum. På varje våningsplan finns moderna pentryn och duschmöjligheter. De privata, fullt utrustade kontoren har allt som du eller ditt team behöver för att jobba effektivt. Rummen är inredda bl.a. med elektroniska bord och ergonomiska stolar och skåp. Du kan också använda fritt ca 1700 kvm av inspirerande coworking-utrymmen utöver ditt privata kontorsrum. Med United Spaces-medlemskapet kan ditt team njuta av alla våra tjänster, bekvämligheter och evenemang. Anläggningens veckovisa frukostar och after works är utmärkta tillfällen för att skapa nya kontakter. Medlemmar får också tillgång till andra United Spaces-anläggningar i Norden och Baltikum. United Spaces har mycket flexibla villkor och inga depositionsavgifter i normalfallet. Vi kan här olika rumslösningar att erbjuda. Det finns rum för 1, 2, 3, 4, 6, 9 och nio personer, men även för 20 och 40 personer. Det är naturligtvis möjligt att ändra nuvarande rumsstorlekar genom att sätta upp någon vägg om det mot förmodan inte skulle finnas lämplig lösning åt ditt företag. Pris på rum eller rum i kombination med platser i öppet landskap lämnas på begäran. Priser i öppet landskap: Flexibel plats ink. kringservice; För en person; 3 800 kr/pers/mån. För 2-5 personer inom samma företag 3600 kr/pers/mån. För 6-10 personer inom samma företag 3400 kr/pers/mån. För 11 personer och fler inom samma företag 3200 kr/pers/ mån. Fast plats för en person ink. kringservice; 5 700 kr/pers/mån. Moms tillkommer på samtliga priser. Rummen kan endast hyras av momsregistrerade verksamheter men platser i öppet landskap kan hyras av omomsade verksamheter och bolag. Förmedlaren reserverar sig för prisförändringar samt att de kan variera beroende på vilken rumslösning man väljer. Kontakta oss för att boka in en första visning så kan vi på plats planera och identifiera en lösning som passar ditt företag bäst!

Övrig information

Övrigt:

Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info; maila gärna till hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 4 1 200

Bekvämligheter

Cykelrum

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. eller enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Utförande

Byggår:

1960

Planlösning:

Kontorshotell/ Coworking om ca 4-550 m². Centret fördelar sig över två plan på första och andra våningen vilka tillsammans utgör en yta om ca 2700 m².

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplatser finns att hyra i huset samt möjlig parkering på intilliggande gator och kringliggande parkeringshus.

Närservice:

UMA Workspace tjänster: postlåda, UMA Business WiFi, gratis premium kaffe och te, kopiering och utskrift, moderna mötesrum, evenemang, community manager, UMA Community, låsbara skåp. Närområdet bjuder på ett brett utbud av service t.ex. hotell, gym, shoppinggallerior, caféer och restauranger. Götgatan är i sig Södermalms bästa shoppinggata.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med endast ca 200 meter till Slussens tunnelbanestation där både grön och röd linje passerar. Här finns också ett stort antal busslinjer att välja på och det är gångavstånd till Södra Stations pendeltåg.
Götgatan 22A

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB