Bultgatan 31

Rollsbo , KUNGÄLV
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

507 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Hyr ett inflyttningsklart kontor med installerat data- telenätverk och larm. Finns även viss kontorsutrustning att tillgå.

Kontoret hyrs ut med larm, lås och telefoni/data. Här finns möjligheten att flytta in snabbt i fräscha lokaler. Kontoret är unikt då de har fönster runt om hela lokalen.

Inflytning kan ske omgående!

Ytor

  • Total yta:

    507 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bulten 4

Våningsplan:

3

Planlösning:

Se bifogad planlösning.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Rollsboområdet Fastigheten är belägen på industriområdet Rollsbo i Kungälv. Inom Rollsbo industriområde finns idag ca 300 - 350 företag med ca 3 000 anställda. Rollsbo, som är det största verksamhetsområdet, är strategiskt beläget med direktanslutning till E6:an vid Rollsbomotet. Det goda kommunikationsläget samt närheten till Göteborgs hamn och flygplatsen Landvetter har medfört att transportintensiva företag valt att etablera sig här. Exempelvis ICA´s stora distributionscentral för Västra Sverige, Michelins logistikcentrum för de skandinaviska länderna, danskägda Arvid Nilsson AB (bult & skruv) med huvudkontor för Norden, Assar Hultén AB (bult & skruv) mfl. I Rollsbo området finns ytterligare områden, Rollsbo Ryr samt Rollsbo Företagspark med ca 50 företag totalt. Det är endast ca 23 km till Göteborg samt 48 km till Landvetter med närhet till Kungälvs centrum. I hela området finns idag ca 10 olika sorters restauranger/lunchställen, som ger stor möjlighet till variation på kost.

Bultgatan 31

Om Ytterbygg AB

Ytterbygg AB är ett familjeägt bygg- och fastighetsbolag som hyr ut lokaler till små och stora företag i Storgöteborg. Vi är en aktiv fastighetsutvecklare, som hela tiden bygger nya lokaler och anpassar befintliga efter våra hyresgästers behov. Verksamheten startade för över 40 år sedan och idag omfattar vårt fastighetsbestånd över 150 000 kvm, från Älvängen i norr till Mölndal i söder. I Hisings Backa och Rollsbo har vi många trevliga lokaler med närhet till bra service och infrastruktur samt möjligheter att växa.

Ytterbygg AB

Rollsbovägen 25

442 40 KUNGÄLV

www.ytterbygg.se

Fler annonser från Ytterbygg AB