Nya Torget 3

MARIESTAD
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

374 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Lekland, catering eller second hand?

Vad saknas i Mariestad? Får vi föreslå ett mini lekland där du kan anordna födelsedagskalas, spela biljard, shuffleboard eller spela inomhus boule. Varför inte göra ett par escape rooms? Då lokalen tidigare varit ett bageri, lämpar den sig även för den som vill sälja catering, kanske baka tårtor på beställning. Kontakta oss så visar vi lokalen och pratat om vilka möjligheter som finns.

Ytor

  • Total yta:

    374 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2 av 4

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

City Huset ÄR centrum i Mariestad. Kliv utanför dörren och du står på Nya Torget. Närmare utbudet som finns kommer du inte.

Kommunikationer

Ca 200 meter bort ligger resecentrum, dit du tar dig till och ifrån med buss, tåg, bil, cykel eller taxi.
Nya Torget 3

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder