MARIESTAD

Favorit Dela

Nya Torget 3

Lekland, catering eller second hand?

 • Kategori:

  Butik

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  374 m²

 • Hyra:
Vad saknas i Mariestad? Får vi föreslå ett mini lekland där du kan anordna födelsedagskalas, spela biljard, shuffleboard eller spela inomhus boule. Varför inte göra ett par escape rooms? Då lokalen tidigare varit ett bageri, lämpar den sig även för den som vill sälja catering, kanske baka tårtor på beställning. Kontakta oss så visar vi lokalen och pratat om vilka möjligheter som finns.
 • Total yta

  374 m2


Utförande

Våningsplan:

2 av 4


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

City Huset ÄR centrum i Mariestad. Kliv utanför dörren och du står på Nya Torget. Närmare utbudet som finns kommer du inte.

Kommunikationer:

Ca 200 meter bort ligger resecentrum, dit du tar dig till och ifrån med buss, tåg, bil, cykel eller taxi.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

AH

Förvaltare

Angelica Hein

leads.skovde@balder.se

0500 VISA NR 0500-47 88 51

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Nya Torget 3

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör