Gamla Almedalsvägen 21

Almedal , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

320 m²

Hyra

2 200 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Vill du sitta i en äldre industribyggnad från 1830-talet i ett område fyllt med andra kreativa verksamheter? Då skulle den här lokalen i Almedals ...

Vill du sitta i en äldre industribyggnad från 1830-talet i ett område fyllt med andra kreativa verksamheter? Då skulle den här lokalen i Almedals Fabriker passa dig och ditt företag. Lokalen som är ledig är på 320 kvm och består idag av 14 kontorsrum i blandad storlek samt ett mötesrum. Fördelen du har är att planlösningen går att förändra efter din verksamhet. Exempelvis kan man öppna upp lokalen och ta bort en del av kontorsrummen för att ännu mer få fram den gamla industrikänslan tillsammans med moderna lösningar. Det är lätt att ta sig till Almedals Fabriker med både cykel och kollektivtrafik, endast två hållplatser ifrån Korsvägen. Korsvägen i Göteborg kommer bli än viktigare när Västlänken blir färdig. I Almedals Fabriker ryms det många kreativa verksamheter, exempelvis inom musik, filmproduktion och inredning. Almedals Fabriker var under 1800-talet ett av Göteborgs spinneri- och väveriverksamhet. I dessa vackra och inbjudande tegelbyggnader sys nu helt andra verksamheter ihop. Vem vet vilka synergier som kan uppstå om din verksamhet tar sig hit? Ett extra plus är att det inryms en härlig restaurang som ligger centralt inne på Almedals Fabrikers område i en av de mindre tegelbyggnaderna.

Ytor

  • Total yta:

    320 m2

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2200

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skår 57:14

Byggår:

1846

Våningsplan:

3

Dokument

Gamla Almedalsvägen 21

Om Platzer Fastigheter AB

Hej, det är vi som är Platzer! Platzer är ett ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på – att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Vi äger, förvaltar och utvecklar cirka 70 fastigheter om drygt 800 000 kvadratmeter. Vi prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang.

Platzer Fastigheter AB

Kämpegatan 7

401 23 GÖTEBORG

www.platzer.se

Fler annonser från Platzer Fastigheter AB