Gamlestadsvägen 2

Gamlestaden , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

415 m²

Hyra

2 000 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Vill du skapa din egen kontorslokal i en fastighet med härlig industrikänsla? Lokalen ligger mitt i Gamlestadens Fabriker, 6 minuter ifrån Götebor...

Vill du skapa din egen kontorslokal i en fastighet med härlig industrikänsla? Lokalen ligger mitt i Gamlestadens Fabriker, 6 minuter ifrån Göteborgs Centralstation. På dessa 415 kvadratmeter kan du få plats med ca 25 arbetsplatser med alltifrån skissbord till inspirerande gemensamhetsytor och mötesrum. Här har du möjlighet att påverka både planlösning och ytskikt i den här häftiga lokalen. Lokalen ligger i en byggnad från 1800-talet, som då användes för spinneriverksamhet. Det gamla arbetet kan fortfarande ses i lokalen i from av äldre dörrar och hisschakt. Idag är Gamlestadens Fabriker ett kreativt område som lockar entreprenörer av olika slag. Utvecklandet av Gamlestaden drivs av att det ska bli en blandstad med citykaraktär med kontor, bostäder, affärer restauranger mm. Tanken är att du ska längta till att befinna dig i och uppleva Gamlestaden och allt vad det kommer att erbjuda. Inom Gamlestadens Fabriken blandas den lilla start-upen med det stora företaget i en härlig mix som är en grogrund för nya tankar och idéer. Med närheten till ett flertal tongivande restauranger och lättheten till att ta sig in till centrum gör det här till en ypperlig plats för det framtidsdrivna företaget.

Ytor

  • Total yta:

    415 m2

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Olskroken 18:7

Byggår:

1733

Våningsplan:

3

Dokument

Gamlestadsvägen 2

Om Platzer Fastigheter AB

Hej, det är vi som är Platzer! Platzer är ett ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på – att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Vi äger, förvaltar och utvecklar cirka 70 fastigheter om drygt 800 000 kvadratmeter. Vi prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang.

Platzer Fastigheter AB

Kämpegatan 7

401 23 GÖTEBORG

www.platzer.se

Fler annonser från Platzer Fastigheter AB