Gårda
| Göteborg

Favorit Dela

Fabriksgatan 2

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    2 500 m²

  • Hyra:
Nu finns möjlighet att hyra kontor i vad som kommer bli nordens högsta kontorshus! Huset, som planeras vara klart för inflyttning sommaren 2022, kommer vara 36 våningar högt. Från våning 4-7 kommer det finnas kontorslokaler om ca 2 500 kvm per plan. Om man önskar går det även att hyra fler sammanhängande våningar. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.
  • Total yta

    2500 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

1096353


Omgivning

Omgivning/natur:

Området Gårda är ett område som fortsätter att växa och utvecklas. Under senaste åren har området moderniserats och växt med både nya lokaler och bostäder.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Erika Borsing

Uthyrare

Erika Borsing

Erika.borsing@relier.se

0703 VISA NR 0703710557

Carl Backman

Uthyrare

Carl Backman

Carl.backman@relier.se

0708 VISA NR 0708702177

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
Fiskhamnsgatan 10
41458 Göteborg
relier.se
Fabriksgatan 2

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör