GÖTEBORG

Favorit Dela

Gamlestadsvägen 18 A

Tilltalande kontorsyta med ljus och modern interiör, bästa läget en spårvagnshållplats från centralen!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    410 m²

  • Hyra:
Trivsam kontorsyta med effektiv planlösning och behagligt ljusinsläpp. Genomgående modern standard med stilfulla färg- och materialval. Fastigheten där lokalen är belägen, har en fördelaktig placering i området - en kort promenad bort finns Gamlestads torg och det nya resecentrumet.
  • Total yta

    410 m2


Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Öppen, välkomnande entré. Lokalen är utrustad med ett stort pentry, här finns utrymme för större matbord och sittplatser. Fräsch skåpinredning i vitt samt hög standard avseende utrustning. Här finns två kylskåp i fullsize, spis med glaskeramik häll, fläkt och diskmaskin. Lokalen erbjuder även två rymliga konferensrum och ett mindre mötesrum. Här kan arbetet bedrivas delvis aktivitetsbaserat, då det finns två öppna kontorsytor. Lokalen inrymmer även fem separata kontorsrum. Ytan är dessutom utrustad med separat duschrum, städförråd, två WC och RWC.


Omgivning

Omgivning/natur:

Området präglas av expansivitet. Gamlestaden är ett av fem utpekade områden som staden valt ut för att förtäta och utveckla. Ett nytt resecentrum finns nu vid Gamlestads torg och Gamlestaden ska utvecklas till en tät och dynamisk blandstad med nya bostäder, butiker, kontor och hotell. Vi har påbörjat en planprocess för den direkta närmiljön kring våra fastigheter på Gamlestadsvägen 18. Översiktsplanen anger att här ska vara blandstad och vi skissar för närvarande för att få fram en ny detaljplan med tät kvartersstruktur för både bostäder, kontor och butiker.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Utanför huset finns goda parkeringsmöjligheter.

Kommunikationer:

Ett nytt resecentrum stod klart sommaren 2018 och är en knutpunkt för resande med tåg, spårvagn och buss. Här är man endast en hållplats från centralstationen/centrum, och läget blir bara bättre och bättre allt eftersom Gamlestaden förädlas och blir en del av en grön och nära storstad. Det nya resecentrumet finns på nära och bekvämt gångavstånd till Gamlestadsvägen 18 A-C.


Övrig information

Övrigt:

Gamlestadsvägen 18 består av 3 huskroppar. A-huset byggdes 1943, B-huset år 1955 och C-huset mellan åren 1918–1920 (ritat av arkitekt Arvid Bjerke).

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Hamrén

Maria Hamrén

Maria.Hamren@castellum.se

+463 VISA NR +46317440925

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Gamlestadsvägen 18 A

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör