Drottninggatan 69

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

94 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Trevlig lokal med centralt belägen adress.

Välkommen till Drottninggatan 69. Här finns en mycket centralt belägen kontorslokal om 94 kvadratmeter. Lokalen är framförallt ett öppet kontorslandskap men har även ett tillhörande konferensrum samt separat pentry. Lokalen har fönster mot ljusgården samt innergården vilket ger bra ljusinsläpp. WC & Dusch - Ja Hiss - Ja Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Ytor

  • Total yta:

    94 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt läge med närhet till shopping och service. Precis utanför fastigheten har du butiker och restauranger nära tillhands. Du har även Hotell Radisson Blu som stod färdigrenoverat vintern 2017. Varför inte ta med kollegorna dit på AW? Söker du efter utmärkta lunchställen finns hela centrala Göteborg till ditt förfogande och Saluhallen ligger ett stenkast bort. Varför inte en lunch på Hotell Pigalle, eller en kort promenad till Vapiano?

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringshus finns på gångavstånd.

Kommunikationer

Denna fastighet är perfekt placerad vid Drottningtorget/centralstationen där du har i princip alla buss- och spårvagnslinjer. Dessutom är det perfekt att ta tåget för en weekend i Stockholm och för den som pendlar. Brunnsparken ligger också bara någon minut ifrån.
Drottninggatan 69

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder