Välkommen in
Egen entré från Artillerigatan 62
Välkomnande entré en halv trappa upp
Showroom eller kontor?
Högt i tak och stora fönster
Ljusa arbetsplatser (ingen insyn från gatan)
Praktiskt pentry
Artillerigatan 62 A, Östermalm, STOCKHOLM - Butik
Kontor
Artillerigatan 62 A, Östermalm, STOCKHOLM - Butik
Kontor
Artillerigatan 62 A, Östermalm, STOCKHOLM - Butik
Kontor
Artillerigatan 62 A, Östermalm, STOCKHOLM - Butik
Kontor

Östermalm | STOCKHOLM

Favorit Dela

Artillerigatan 62 A

Pampig inramning med modern standard i Generalitetshuset. Egen entré från gatan.

Beskrivning

Lokal med egen entré från gatan en halv trappa upp med högt läge utan insyn med storrumslösning med tre-sju rum i varierande storlek. Lokalen har trägolv och en generös takhöjd samt stora fina fönster. Lokalen är 156 kvm men kan slås ihop med grannlokalen så att den blir 294 kvm. Vid sammanslagning får lokalen en altyernativ entré från Östermalmsgatan 87 A. Se ritning för mer info. I den imponerande byggnaden, kallad Generalitetshuset, erbjuder vi en fin lokal med generös takhöjd och stora sekelskiftesfönster som ger rymd och släpper in mycket dagsljus. Vackra ektiljor på golvet samt spegeldörrar förhöjer ytterligare lokalens kvaliteter. Allt detta tillsammans med moderna installationer för jämn klimatkomfort gör lokalen till en trivsam och funktionell arbetsplats i anrik och charmig miljö.
  • Total yta

    294 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 156 294

Utförande

Fastighetsbeteckning:

14520

Byggår:

1914


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Besöksparkering finns på gatorna runt fastigheten samt bakom huset. Inga motorfordon får parkeras på fastighetens gård. Hyresgäster kan kontakta Parking Partner AB på telefon 08-120 305 90 eller besöka  www.parkingpartner.se för att hyra p-plats på parkeringen. Parkeringen är dock mycket populär vilket innebär att viss kötid för att få hyra p-tillstånd kan förekomma. På andra sidan Valhallavägen, vid fastigheten Svea Artilleri, finns även ett garage med många lediga platser. Ta kontakt med Parking Partner AB om du är intresserad av att hyra där.

Närservice:

Närservice finns på flera ställen i närområdet bland annat i Fältöverstens köpcentrum som ligger alldeles intill med ett stort utbud av butiker, restauranger m.m. Utöver detta finns ett antal närliggande mindre restauranger och caféer bland annat Restaurang Kontoret, Tössebageriet och Tomtebageriet. Passa även på att besöka Maximteatern, som ligger strax söder om den vackra allégatan Karlavägen.

Kommunikationer:

Kommunikationerna är goda, såväl med tunnelbanans röda linje vid Karlaplan och Stadion samt buss 1, 4, 42, 44 och 72. Länk till SL:s webbplats


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Robin Book Taube

Robin Book Taube

robin.book.taube@vasakronan.se

08-5 VISA NR 08-566 207 78

070- VISA NR 070-606 63 78

Marknadsförs av Vasakronan
vasakronan.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Artillerigatan 62 A

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Fler annonser från denna annonsör