Stortorget 27

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

135 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Med känsla från sekelskiftet!

I vårt trevliga gårdshus på Stortorget 27 kan vi erbjuda en lokal om 135 kvm. Lokalen är fördelad på 3 stora fina rum samt ett centralt placerat pentry. Det finns många bevarade orginaldetaljer i lokalen såsom dörrar, skåpsluckor och blyinfattade fönster med färgade glas.  Ljusa färger, brädgolv och mycket ljusinsläpp ger lokalen en luftig känsla. Ritning över planlösning kommer inom kort.

Ytor

  • Total yta:

    135 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

120911

Byggår:

1910

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbelägna parkeringshuset Hans Michelsen på Adelgatan 1. Från 2022-07-01 tar Apcoa över administrationen kring dessa parkeringsplatser.

Närservice:

Det gemytliga området runt Stortorget ligger nära allt du behöver. I närheten av fastigheten finns en stor variation av olika restauranger, shopping och annan service.

Kommunikationer

Från Stortorget finns goda kommunikationer och du kan dessutom snabbt promenera till många populära platser i Malmö. Promenadavstånd till strategiska platser: Triangeln - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 5 minuter Stortorget - 1 minuter Centralstationen - 5 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Stortorget 27

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Pildammsvägen 6

201 23 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan