BORÅS

Favorit Dela

Åsboholmsgatan 16

Ljust kontor vån 5.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    282 m²

  • Hyra:
ca 200 kvm med tillhörande utställningsyta om ca 82 kvm
  • Total yta

    282 m2


Utförande

Våningsplan:

5

Planlösning:

Rymliga kontorsrum med utsikt.


Omgivning

Omgivning/natur:

Området Katrinedal består av ett flertal byggnader med företrädesvis kontorslokaler men även servicelokaler, grossister och gym. Annelundsparken med sina vackra omgivningar och promenadstråk ligger alldeles i närheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter finns i området.

Närservice:

Bra service finns i området, som t ex restaurang, gatukök, gym, bilvårdsfirma m m. Friskis och Svettis ligger på ett stenkasts avstånd.

Kommunikationer:

Nära till bussförbindelse. Borås Centrum når man på 10 minuters promenad och med cykel på kortare tid. R40 ligger bara ett stenkast från fastigheten vilket medför att man lätt tar sig till både Göteborg och Jönköping. Landvetter Flygplats når man på 30 minuter.


Övrig information

Övrigt:

Lättillgänglig kontorsfastighet med många olika verksamheter representerade.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Denise Ström

Denise Ström

Denise.Strom@castellum.se

+463 VISA NR +4633209042

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Åsboholmsgatan 16

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör