Åsboholmsgatan 16

BORÅS
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

202 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljust kontor på 5:e våning med fin utsikt. Tillhörande separat utställningsyta/lager.

Ljust och fint kontor med fönster i två väderstreck. Här arbetar man på 5:e våningen med fin utsikt, fräscha ytskikt och smart planlösning. Dessutom har man en tillhörande separat utsällningsyta eller förråd/lager. Vill man kan nå lokalen via en gemensam lastbrygga och lasthiss upp till våningsplanet. Kontorsdelen består av 5 rymliga kontorsrum i fil, där alla har varsitt fönster med vacker utsikt över staden, ett konferensrum, förråd, omklädningsrum med dusch och wc, pausrum med pentry samt en entré med wc. Den perfekta lokalen för dig som vill ha ett fint kontor inkl öppen kontorsyta alt utställningsyta. Kontakta oss för mer info!

Övrig information

Övrigt:

Lättillgänglig kontorsfastighet med många olika verksamheter representerade.

Ytor

  • Total yta:

    202 m2

Utförande

Våningsplan:

5

Omgivning

Omgivning/natur:

Området Katrinedal består av ett flertal byggnader med företrädesvis kontorslokaler men även servicelokaler, grossister och gym. Annelundsparken med sina vackra omgivningar och promenadstråk ligger alldeles i närheten. Bra service finns i området, som t ex restaurang, gatukök, gym, bilvårdsfirma m m. Friskis och Svettis ligger på ett stenkasts avstånd.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter finns i området.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Nära till bussförbindelse. Borås Centrum når man på 10 minuters promenad och med cykel på kortare tid. R40 ligger bara ett stenkast från fastigheten vilket medför att man lätt tar sig till både Göteborg och Jönköping. Landvetter Flygplats når man på 30 minuter.
Åsboholmsgatan 16

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum