Kungsportsavenyen 21

City , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 - 1 000 m²

Hyra

från 7 950 SEK/månad

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Välkommen till ett trevligt kontorshotell mitt i Göteborgs puls! Välkommen på visning!

Kungsportsavenyen 21 består av sju våningar fyllda med kontor, coworkingytor samt mötes- och konferensrum. I bottenplan hittar ni gym, bil- och cykelgarage. Högst upp i huset kan ni njuta av en vacker takterass med utsikt över Avenyn. Längs paradgatan Avenyn finns såväl kommunikationer och kollektivtrafik samt ett stort utbud av restauranger och butiker. I centrets 7 våningar hittar ni garanterat en bra plats för coworking eller ert egna ideala kontor.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 1 000

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el

Hyresinformation:

från 7 950 SEK/månad

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Direkt närhet till Göteborgs bästa utbud av service, restauranger och shopping. Närhet till knytpunkterna Heden, Korsvägen och Götaplatsen. Mycket aktivitet och rörelse i området.

Närservice:

Direkt närhet till Göteborgs bästa utbud av service, restauranger och shopping.

Kommunikationer

Närheten till buss- och spårvagnshållplatserna Valand och Vasaplatsen.
Kungsportsavenyen 21

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner