Centrum
| Ludvika

Favorit Dela

Storgatan 19

Modern och ljus butikslokal med mycket bra läge i Engelbrekts galleria finns nu tillgänglig.

  • Kategori:

    Butik, Kontor, Övrigt

  • Storlek:

    473 m²

  • Hyra:
Ljus och trivsam butikslokal mitt i centrum av Ludvika. Lokalen har ingång från gallerian och är belägen på våningsplan 3. Detta våningsplan inrymmer butiker så som Ideal Nail Bar, restaurang New Dakha, samt ingång till kontorshotellett. Dessutom finns en lekavdelning, familjetorget där barnfamiljer gärna spenderar tid. Om behovet finns går det att dela av denna yta till två något mindre lokalytor om 105 kvm respektive 377 kvm. (Se avdelningsförslaget under dokument/bilder). Separat personalingång finns via trapphus och ansluter till kontors-/personalrummet i lokalen. Lokalen lämpar sig väl för de flesta typer av handel och service. För hyresgäster finns möjlighet att hyra till separat lager/förrådyta och leveranser tas emot via den gemensam lastkajen på baksidan av Gallerian. Samt erbjuds skyltfönster för de lokaler som saknar det i anslutning till lokalen. I Gallerian finns ett varierat utbud av butiker och service. För att nämna några av hyresgästerna som är etaberade så finns bl.a. Kappahl, Lindex, Dressman, Apoteket Liljan samt Subway m.fl. Sammantaget finns idag 22 st hyresgäster som erbjuder både handel, restaurang, café och ytterligare service i Gallerian. Gratis parkering finns i ansluting till gallerian. I kvarteren runt omkring finns ca 600 avgiftsfria parkeringsplatser.
  • Total yta

    473 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Heimdal 9 & 10

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Ludvika kommun ligger i sydvästra Dalarna har ca 25 700 invånare. I centralorten Ludvika, som är Dalarnas tredje största stad, bor det cirka 14 000 personer. Upptagningsområdet för Engelbrekt är dock ytterligare större och lockar kunder inom en radie av 60 km. Det innebär att marknadsområdet för gallerian omfattar ca 54 000 invånare där befolkningsutvecklingen för området har varit positiv sedan 2006 med en årlig ökning på 600 personer. Utbudet i Ludvika centrum av handel, service och serveringar uppgår till cirka hundra verksamheter. Ludvika Centrum definieras som hela eller delar av följande gator: Storgatan, Vasagatan, Köpmansgatan, Engelbrektsgatan, Carlavägen, Eriksgatan och Tingshusgatan. Centrum upplevs överblickbart och koncentrerat. Kärnan är gågatan och vissa sidogator. Galllerian Engelbrekt ligger centralt i Ludvika och omringas av Carlavägen, Storgatan, Engelbrektsgatan och Fredsgatan. Ingång finns från alla håll.

Närservice:

I Gallerian finns ett varierat utbud av butiker och service. För att nämna några av hyresgästerna som är etaberade så finns bl.a. Kappahl, Lindex, Dressman, Apoteket Liljan samt Subway m.fl. Sammantaget finns idag 22 st hyresgäster som erbjuder både handel, restaurang, café och ytterligare service i Gallerian.

Kommunikationer:

Kommer man med tåg eller buss till Ludvika så ligger Engelbrekt på kort gångavstånd, ca 250 m. Gratis parkering finns i ansluting till gallerian. I kvarteren runt omkring finns ca 600 parkeringsplatser.

Vägbeskrivning:

Engelbrekt ligger centralt i Ludvika och omringas av Carlavägen, Storgatan, Engelbrektsgatan och Fredsgatan. Ingång finns från alla håll. Kommer man med tåg eller buss till Ludvika så ligger Engelbrekt på kort gångavstånd. Gratis parkering finns i anknytning till gallerian.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Magnus Åkesson

Uthyrare

Magnus Åkesson

magnus.akesson@urbanretail.se

070- VISA NR 070-301 81 83

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Storgatan 19

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör