Linnégatan 8

Växjö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

350 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Här finns chansen att hyra en lokal i centrala Växjö med närhet till det mesta.

Perfekt för företag som vill finnas centralt och ha allt inom gångavstånd! Lokalen ligger på våning två och består av flera kontor med möjlighet att ändra planlösningen.

Ytor

  • Total yta:

    350 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Dacke 4

Byggår:

1963

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Dacke 4 är en kontorsfastighet i fyra våningar centralt belägen i Växjö och har alla faciliteter man kan tänkas behöva. Runtomkring byggnaden finns boende- och kontorsfastigheter. Några hundra meter bort finns också den fina Linnéparken som man kan strosa runt i eller varför inte slå sig ner och äta sin lunch i en vacker omgivning. Andra hyresgäster i fastigheten är bland annat Skatteverket. Möjlighet att hyra garageplats finns i fastigheten.

Närservice:

All tänkbar service finns inom gångavstånd från fastigheten så som fik, restauranger, livsmedelsbutik, frisör och apotek.

Kommunikationer

Fastigheten har nära till all slags kommunikation.
Linnégatan 8

Om Fastighets AB Stenvalvet

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom utbildning, vård & omsorg, rättsväsende och myndigheter. Vi arbetar för att skapa goda och långsiktiga relationer till våra hyresgäster. Framtidens samhälle skapar vi tillsammans.

Fastighets AB Stenvalvet

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 STOCKHOLM

www.stenvalvet.se

Fler annonser från Fastighets AB Stenvalvet