Alsnögatan 50

Södermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 - 2 915 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

På kajen vid Södermalms östra udde uppförs en kontorsbyggnad med attraktiv arkitektur och ytor präglade av ljus och rymd.

Flytta till ett nyproducerat kontor på Södermalm. Direkt på kajen byggs ett kontorshus med spännande arkitektur och välplanerade ytor präglade av ljus och rymd. Generösa fönsterytor och vacker utsikt över Danvikskanalen, Djurgården, Saltsjön och Hammarby Sjöstad. Högst upp i huset ligger ett penthouse med stor terrass i sydöst och panoramautsikt både över Södermalm, Saltsjön och Hammarby Sjöstad.
Välkomna till ert nya kontor!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 400 2 915

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Försommaren 2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Alsnögatan 50