Södermalm
| Stockholm

Favorit Dela

Alsnögatan 50

Välkommen till Danviksqvarn! På kajen vid Södermalms östra udde uppförs en kontorsbyggnad med spännande arkitektur och ytor präglade av ljus och rymd.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    2 000 - 2 915 m²

  • Hyra:
Flytta till ett nyproducerat kontor på Södermalm. Direkt på kajen byggs ett kontorshus med spännande arkitektur och välplanerade ytor präglade av ljus och rymd. Generösa fönsterytor och vacker utsikt över Danvikskanalen, Djurgården, Saltsjön och Hammarby Sjöstad. Högst upp i huset ligger ett penthouse med stor terrass i sydöst och panoramautsikt både över Södermalm, Saltsjön och Hammarby Sjöstad. Välkomna till ert nya kontor!
  • Total yta

    2915 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 2 000 2 915

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Försommaren 2


Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

My Granborg

Uthyrningsansvarig

My Granborg

my.granborg@peab.se

0725 VISA NR 0725-333014

Marknadsförs av Peab Fastighetsutveckling Sverige AB
Box 808, Gårdsvägen 6
16928 Solna
Alsnögatan 50