Topasgatan 3

Västra Frölunda , Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

135 - 1 164 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Unik möjlighet att flytta in i nya, ljusa och välplanerade kontorsytor med balkong och härlig utsikt.

Precis vid Västerleden skapas nu en plats för attraktiva kontorslokaler med inflytt våren 2022. Nu kan du vara ett av företagen som får möjlighet att ta del av denna unika möjlighet att flytta in i nya, ljusa och välplanerade kontorsytor med utsikt. Välj om ni vill arbeta aktivitetsbaserat, öppet eller ha egna kontor. Här kan lokalen lätt och flexibelt anpassas efter era behov. Dessutom, hur härligt är det inte med en egen balkong? Tillgängliga ytor per 2021-06-01: Plan 3: 582 kvm, uthyrt. På detta plan finns ett mindre gym att utnyttjas av fastighetens hyresgäster. Plan 4: 582 kvm, VAKANT Plan 5: 582 kvm, VAKANT Plan 6: 582 kvm, uthyrt Plan 7: Fantastisk konferenslokal med tillhörande terrass som alla hyresgästerna kan uttnyttja Respektive plan kan delas upp i två lokaler om så efterfrågas. Minsta uthyrningsbara yta är ca 135 kvm. Det finns mycket goda parkeringsmöjligheter direkt utanför kontoret men även ett antal garageplatser kan erbjudas. Kontorslokalerna kommer ligga i direkt anslutning till MIO´s möbelvaruhus som förutom dessa nyproducerade kontorslokaler utvecklar nya butiksmöjligheter på området. Bl a kommer ett konditori (café) att öppnas i fastigheten där lunch kan avhämtas. På andra sidan gatan finner ni McDonalds. Efterfrågas mer shopping eller restauranger är det bara att ta gångtunneln till Frölunda Torg som ligger på 5 min promenadavstånd. Här finns det även tillgång till mycket goda kommunikationer med kollektivtrafik.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 135 1 164

Utförande

Byggår:

2021

Våningsplan:

5

Planlösning:

Kontorsrum eller öppen planlösning.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

I fastigheten kommer det att finnas ett välrenomerat café/konditori med lunchförsäljning och i grannfastigheten ligger Mc Donalds. Shopping och andra restauranger finns på Frölunda Torg, vilket ligger på bara ca 5 minuters gångavstånd.

Kommunikationer

Busstrafik finns i direkt anslutning och all övrig kollektivtrafik finns på Frölunda Torg som ligger på ca 5 minuters gångavstånd.
Topasgatan 3