Lundatorpsvägen 2

Pryssgårn, Eneby , Norrköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

14 m²

Pris

Betalas månadsvis i förskott eller så binder man kontrakt på 1 år samt förskottsbetalar årshyran.

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Hyr magasinering till ett bra pris i våra trygga och fräscha nyinköpta förrådscontainrar. Mycket centralt läge i Norrköping!

Vi förser våra hyresgäster med isolerade eller oisolerade förråd i storleken 14 kvm. Förvaringen kan vara på en månad eller i några år, det avgör du. Vi håller samma stabila priser som vi skriver kontrakt på, förutom en årlig uppräkning med 4% vid årsskiftet. Dessutom har du endast en månads uppsägningstid när du vill under månaden. Schyssta villkor helt enkelt. Vi har breda infartsgrindar där både person- och lastbilar får plats. Du kör ända fram till din förrådsdörr och slipper därmed både trappor och trösklar. Fri tillgång alla dagar om året i och med att du öppnar huvudgrinden med ett telefonsamtal från din mobil. Vi har hjälpt hundratals kunder med att förvara deras saker. Våra parker finns i nuläget i mer än 10 städer runtom i Sverige, men vi växer snabbt! Du hittar oss i Göteborg, Nacka, Haninge, Uppsala, Västerås, Enköping, Norrtälje, Kristinehamn, Mariefred, Katrineholm, Strängnäs, Norrköping och Linköping. Hör av dig till oss så hjälper vi gärna dig!

Övrig information

Övrigt:

För isolerat förråd tillkommer rörlig elavgift på cirka 275 kr/mån.

Ytor

  • Total yta:

    14 m2

Ytbeskrivning

Ett varmförråd är en isolerad förrådscontainer med radiator, belysning och ventilation som ser till att förrådet håller en temperatur på cirka 10 grader. (Man kan ej nyttja el för eget bruk i våra förråd). Ett kallförråd är en oisolerad förrådscontainer med cirka 8 frånluftsventiler. Det håller samma temperatur som utomhus.

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Vi skickar ut digitala avtal som signeras med bankID både till privatpersoner och företag. Minsta debiteringstiden är en månad. Du kan hyra från dagen du önskar och få tillgång samma dag, du betalar endast för det dagar du nyttjar ditt förråd.

Prisinformation:

Hyra för varmförråd 14 kvm: 1589kr/mån + elkostnad. Hyra för kallförråd 14 kvm: 1289kr/mån.

Hyresinformation:

Betalas månadsvis i förskott eller så binder man kontrakt på 1 år samt förskottsbetalar årshyran.

Utförande

Planlösning:

En förrådscontainer på 14 kvm. Måtten är 5,90 m längd - 2,34 m bredd - 2,38 m höjd.

Teknisk information

Ventilation:

6-8 frånluftsventiler

Omgivning

Vägbeskrivning:

Endast 6 minuter från centrala Norrköping ligger vår park. Från Norrköpings resecentrum kör du västerut på Norra Promenaden. Fortsätt sen rakt fram i rondellen. Sväng höger in på Finspångsvägen. Fortsätt sedan rakt fram i rondellerna tills du når Fiskebyvägen. Här svänger du in till vänster. Ta sedan första avfarten till vänster in på Fridhemsvägen. Därefter tar du vänster igen in på Lundatorpsvägen som är slutdestinationen. På din högra sida ser du våra blåa magasin.

Lundatorpsvägen 2