Östra Piren
| Karlshamn

Favorit Dela

Pirgatan 6

Nytänkande kontorslokaler centralt i Karlshamn intill havet. Konserthall, biograf och restaurang innefattas i denna unika nybyggnation.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  2021-12-01 Nybyggnation pågår

 • Storlek:

  10 - 400 m²

 • Hyra:
NetPort Science Park erbjuder några av marknadens mest unika och nytänkande kontor centralt i Karlshamn, intill strandpromenaden och havet. En nybyggnation på fyra våningar med unik arkitektur som gifter samman den urbana stadsmiljön med skärgården utanför fönstret. 15 minuters promenad eller 5 minuter med buss från Karlshamns tågstation. NetPort Science Park är en kreativ mötesplats där människor och företag möts, skapar och växer. Här verkar idag ca 40 företag, 230 anställda och 500 studenter på Blekinge Tekniska Högskola. Området består av 12 500 kvm kontorsyta och nu växer vi med 10 000 kvm för att skapa plats för 700 nya arbetsplatser, biograf med världsunik bild- och ljudteknik och konserthall för 300 personer. Välkommen att boka in en rundvandring i de nuvarande lokalerna bland hälsofrämjande mötesplatser och nytänkade coworkingmiljöer. Du får även en presentation om planerna och möjligheterna med den nya byggnationen.
 • Total yta

  400 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 400

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Emigranten 1

Byggår:

2019

Planlösning:

Flexibla kontorslösningar för 700 arbetsplatser där man antingen kan sitta i enskilda kontor eller coworkingmiljöer. Stort fokus på gemensamma ytor och funktioner för att uppmuntra hyresgästerna till spontana möten och samverkan. Som hyresgäst har du stora möjligheter att delta i utvecklingen av innehåll och miljö. I byggnaden finns en biograf med två salonger med världsunik bild- och ljudteknik, liksom en konserthall för 300 personer. Det finns även en förstärkt forskarmiljö i samarbete med Blekinge Tekniska Högskola. Entrétornets toppvåningar har 360-graders vy över staden, skärgården och havet där glastaket även exponerar stjärnhimmeln. På den femte våningen ligger en takterrass med inspirerande miljö.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

NetPort Science Park ligger på 15 min promenad eller 5 min med buss från Karlshamns tågstation. Med 1 tim flyg från Stockholm och 30 min från Greater Copenhagen. Du når 5 flygplatser inom 2 tim, som ex Ronneby flygplats (25 min).

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Ett nytänkande kontor på centralt läge i stan med strandpromenad och badbrygga direkt utanför dörren. Här finns grönområden och småbåtshamn i en pittoresk skärgård. Runt hörnet har du det prisbelönta kallbadhuset, och går du åt andra hållet står du på Stortorget inom tio minuter. Karlshamn har en levande lokal handelskultur, och shoppingstråket når du också på tio minuter.

Företag i närheten:

I närmare 20 år har NetPort Science Park varit en mötesplats där människor och företag samverkar inom framför allt digitala medier, energi och intelligenta transportsystem. Blekinge Tekniska Högskola finns i parken med inriktning mot digitala spel, -ljud, -bild och webb. NetPort Science Park har 20 000 årliga besökare, varierande konferens- och möteslokaler samt prisbelönta restauranger. Det är en attraktiv miljö där både hyresgäster och externa parter arrangerar möten och aktiviteter, och möjligheten till utveckling på både individ- och företagsnivå är stor. I Karlshamn hittar du välkända storföretag, en av Sveriges viktigaste hamnar och många aktörer som utvecklats av starka idéer i kombination med ny teknik. Här verkar bland annat företag inom hållbarhet, it, edtech, energi, livsmedel och spelutveckling.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Inom 500 meter finns över 400 parkeringsplatser tillgängliga.

Närservice:

Här finns varierande konferens- och mötesrum, coworkingmiljöer, prisbelönta restauranger och Starbuckskaffe. I huset erbjuds både vaktmästartjänster och receptionsservice. Restaurangerna är utmärkta partners för olika typer av tillställningar, och de erbjuder även catering.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Lotta Johansson

Projektledare

Lotta Johansson

lotta.johansson@netport.se

0735 VISA NR 0735797988

0735 VISA NR 0735797988

Marknadsförs av Karlshamnsfastigheter AB
Rådhuset
37481 Karlshamn
karlshamnsfastigheter.se
Pirgatan 6