Kämpegatan 8

Centrum , Göteborg
Spara Dela
Spara Dela
Yta

330 - 500 m²

Hyra

Tillträde

2021-06-01

Beskrivning

Nybyggt kontorshus med panoramafönster på mysig innergård, 5 min från centralstationen!

Nu fortsätter vi omvandlingen av Pagodenområdet! Till våren 2021 står det nya gårdshuset klart för inflyttning. Ett vackert tegelhus i gråa toner tar plats inne på gården och kompletterar nu de gamla industrihusen. Huset blir på ca 2700 kvm och det finns lokaler i lite olika storlekar. Varje våningsplan blir ca 330-500 kvm, de översta våningarna har härliga balkonger mot gården. Stora panorama fönster, kontor i öppet landskap med gott om mötesrum och en underbar miljö med servering på gårdarna. I ritningen finns en länk till en 360 vy där du kan flytta dig runt i lokalen. Möblerna och inredningen kommer från Martela https://www.martela.com/sv. Martela har skapat ett komplett kontor där man kan köpa, leasa eller hyra sina möbler. Allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig som hyresgäst.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 330 500

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Serverrum
Telefonbås
Terrass
WC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gullbergsvass

Byggår:

2021

Planlösning:

Varje våningsplan blir ca 330-500 kvm, de översta våningarna har härliga balkonger mot gården. Stora panorama fönster, kontor i öppet landskap med gott om mötesrum och en underbar miljö med servering på gårdarna.

Teknisk information

Takhöjd:

2,8 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

7 min promenad till centralstationen

Ventilation:

Mekanisk med kyla

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

i området sitter även Abako Arkitekter, Nordea, Specsavers, Landskapsgruppen, B3, Metry.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering i P-däck

Närservice:

Flera restauranger, Pagoden, Monopolet Tenent, Poh Keh inom området. Bank, Servicebutik och gym på gatan och Nordstans hela utbud på gångavstånd. Ta en löparrunda eller promenad längst med Drömmarnas kaj eller sitt och njut av solen och titta på båtarna i småbåtshamnen vid Lilla Bommen.

Kämpegatan 8