Stampen
| Göteborg

Favorit Dela

Odinsgatan 13

Med endast 300 meter till Göteborgs Centralstation finns nu denna lokalen på 1166 kvm tillgänglig.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    534 - 1 166 m²

  • Hyra:
Kontor i två plan för ca 90 arbetsplatser. Många konferensrum och ett väntrum vid entrén, naturlig avskärmning till övrig yta samt eget pentry för gäster hyrs den med fördel ut till verksamhet som har mycket externt besök. Ett antal mindre samtalsrum och mötesrum inne i lokalen. Stort pentry för personalen, gott om yta för gemensamma dragningar när alla är samlade. Lokalen passar såväl dem som önskar sitta rumsindelat som öppen planlösning, även såklart en kombination av de båda. Gott om service överallt, stort urval av lunchrestauranger och mycket goda kommunikationer. Endast 300 meter till Göteborgs Centralstation! Här kan ni också se lokalen som virtuell visning, kopiera länken https://my.matterport.com/show/?m=xC5qUYMVkF3 i din webbläsare. Hör av er för mer information.
  • Total yta

    1166 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 534 1 166

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stampen 6:17


Omgivning

Omgivning/natur:

Odinsplasten har numera blivit en liten träffpunk och oas, varför inte ta med sig sin matlåda ut eller ta en glass i solskenet. Ullevi samt Göteborgs rättsväsende ligger bara runt hörnet. Ett flertal gym i närheten. Mycket gott om lunchrestauranger i ett utbud av såväl husmanskost till indiskt finns runt varje knut.

Närservice:

Gott om lunchrestauranger från alla världens kök. Då området är en blandstad finns här gott om allt gällande service. Frisörer, servicebutiker, restauranger, tandläkare och mitt emot till och med en bowlinghall som bl.a serverar lunch. Varför inte en kombinerad After- Work & 5-kamp med kollegorna.

Kommunikationer:

Med endast 300 meter till Göteborgs Centralstation blir det lätt att motivera personal att åka kollektivt till jobbet. En promenad på fem minuter tar dig till Drottningtorget där du via kollektivtrafiken kan ta dig till i stort sig vart som helst i Göteborg. Spårvagnar vid Ullevi och Stampen ligger precis intill.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sara Mannerström

Uthyrare

Sara Mannerström

sara.mannerstrom@newsec.se

0704 VISA NR 0704967678

0704 VISA NR 0704967678

Marknadsförs av Newsec
Box 11405
40429 GÖTEBORG
newsec.se
Odinsgatan 13