Handenterminalen 5

Handen , Haninge
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

17 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Just nu! Två hyresfria månader. C/O — Smarta kontorsytor som passar de flesta. Dela på mötesrum, kök och framförallt — affärsmöjligheter med andra.

För att möta behovet av flexibla kontor har vi färdigställt ytterligare en anläggning på Handenterminalen 5 i Haninge.

Precis intill Handens pendeltågsstation, i expansiva Handen ligger denna C/O-anläggning. Med pendeltågsstationen ett stenkast bort och närheten till Nynäsvägen är kommunikationerna utomordentliga oavsett om du åker bil eller kollektivt.

På C/O i Haninge delar du på gemensamma ytor som mötesrum och kök – men också unika affärsmöjligheter med andra på kontoret. Att flytta till C/O är enkelt - vi står för möbler, höj- och sänkbara skrivbord samt ergonomiska stolar. Du behöver bara ta med dig din dator och börja jobba, vi tar hand om resten.

Med närhet till Rudansjön, Haninge centrum och trevliga lunchrestauranger är läget optimalt.

Du har dessutom även fri access till våra övriga C/O-anläggningar i Haninge, Kista, och inte minst även Göteborg.

Övrig information

Övrigt:

Handenterminalen består av 35 000 kvm kommersiella lokaler med huvudsaklig användning för kontor, men även lager, gym, utbildningsverksamhet restaurang och bank.

Ytor

  • Total yta:

    17 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Mötesrum
Restaurang
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Söderbymalm 3:468

Byggår:

1979

Renoveringsår:

2019

Planlösning:

Hyr ett modernt och fullt möblerat kontorsrum med höj & sänkbara skrivbord och ergonomiska kontorsstolar, där du kan stänga om dig. All-inclusive kontor. Flytta in direkt utan långa och krångliga kontrakt, det är bara att flytta in så fixar vi resten. Välj mellan löpande- eller 1-årsavtal.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Med Rudans Naturreservat som granne är promenadstigar på sommaren och skidåkning på vintern lättillgängligt. Det finns alltså goda möjligheter för lunchmotion och promenadmöten för dina medarbetare!

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra separat.

Närservice:

I fastigheten finns bland annat Nordea, Pressbyrån, gym och restaurang. Inom promenadavstånd finns hela Haninge Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Skyltläge:

Med mycket god exponering mot Handen pendeltågsstationen är skyltläget fenomenalt med över 15 000 passerande per dygn. Ytterligare tillkommer exponeringen mot Haningeterrassens bostäder.

Kommunikationer

Trots det natursköna läget är kommunikationerna förstklassiga. Buss: Gott om bussförbindelser tar dig snabbt och smidigt till/från City med en tät tidtabell. Pendeltåg: Handens pendeltågsstation inom 1 minuts gångavstånd, varifrån du når Stockholm C på 27 min Bil: Direkt anslutning till Nynäsvägen
Handenterminalen 5

Om Revelop

Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi följer inte strömmen utan söker möjligheter där andra ser utmaningar. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Vi ger alltid mer än vad vi får – för i det stora hela innebär det också att vi kan hjälpa till att lägga grunden till ett nytt, mer hållbart samhälle.

Revelop

Lästmakargatan 20

111 44 Stockholm

www.revelop.se

Fler annonser från Revelop