Handenterminalen 5

Handen , Haninge
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

17 m²

Hyra

Från 6500kr/mån.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Just nu! 2 månaders hyresfritt! C/O — Smarta kontorsytor som passar de flesta. Dela på mötesrum, kök och framförallt — affärsmöjligheter med andra.

Vår fastighet Handenterminalen binder samman Haninge Centrum med det vackra grönområdet kring Rudansjön. Här kan du jobba på en av våra smarta flexplatser, hyra en fast kontorsplats eller en större kontorslokal. Oavsett vilket paket du väjer så vill vi att du ska trivas hos oss. Vi renoverar därför nu alltifrån kontor till mötesrum och jobbar med genomgående sober färgsättning och moderna möbler för att skapa rätt C/O-känsla. Hos oss arbetar du alltid i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, oavsett om du tar ett snabbt möte i köket eller sitter och jobbar på ditt egna kontor. Vi har dessutom gjort det enkelt att flytta in till C/O i Haninge — vi står för möbler, höj- och sänkbara bord och ergonomiska stolar. Du behöver bara ta med dig din dator och börja arbeta, vi tar hand om resten. Vi vet också att det krävs mer än nyrenoverade lokaler för att skapa en attraktiv arbetsplats. I Haninge centrum finns både shopping, Pressbyrån och trevliga restauranger. I fastigheten ligger också gymmet Nordic Wellness som har öppet dygnet runt – perfekt för dig som vill hinna träna innan eller efter jobbet!

Just nu erhåller du två hyresfria månader på ett avtal på 12 månader. I erbjudandet ingår följande: Möblerat rum med höj och sänkbara bord och ergonomiska stolar samt förvaring med låsbara skåp. Fri tillgång till kaffe, te och varmchoklad. Fri tillgång till mötesrum samt tillgång till wi-fi och skrivare.

Du har även fri access till våra övriga C/O-anläggningar i Sollentuna, Kista och inte minst även Göteborg.

Övrig information

Övrigt:

Handenterminalen består av 35 000 kvm kommersiella lokaler med huvudsaklig användning för kontor, men även lager, gym, utbildningsverksamhet restaurang och bank.

Ytor

  • Total yta:

    17 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
Restaurang
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Från 6500kr/mån.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Söderbymalm 3:468

Byggår:

1979

Renoveringsår:

2019

Planlösning:

All-inclusive kontor. Hyr ett modernt och fullt möblerat kontorsrum med höj & sänkbart skrivbord och ergonomisk kontorsstol där du kan stänga om dig. Flytta in direkt utan långa och krångliga kontrakt, det är bara att flytta in så fixar vi resten. Välj mellan löpande- eller 1-årsavtal.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Med Rudans Naturreservat som granne är promenadstigar på sommaren och skidåkning på vintern lätttillgängligt. Det finns alltså goda möjligheter för lunchmotion och promenadmöten för dina medarbetare!

Företag i närheten:

Nordea, Pysslingen mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra separat.

Närservice:

I fastigheten finns bl.a. Nordea, Pressbyrån, gym och restaurang. Inom promenadavstånd finns hela Haninge Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Skyltläge:

Med fasad direkt mot pendeltågsstationen är skyltläget fenomenalt med över 15 000 passerande per dygn. Dessutom tillkommer exponeringen mot Haningeterrassens bostäder.

Kommunikationer

Fastigheten är som sagt något av en logistisk dröm med direkt anslutning till pendeltåg (24 min till Stockholm C). Den är också mycket lättillgängligt med bil från Nynäsvägen i anslutning
Handenterminalen 5

Om Revelop

Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi följer inte strömmen utan söker möjligheter där andra ser utmaningar. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Vi ger alltid mer än vad vi får – för i det stora hela innebär det också att vi kan hjälpa till att lägga grunden till ett nytt, mer hållbart samhälle.

Revelop

Lästmakargatan 20

111 44 Stockholm

www.revelop.se

Fler annonser från Revelop