Skriv ut

Skapa PDF

Gårdatorget 1-2, Gårda

göteborg

Fastigheten ligger centralt i expansiva Gårda och på kort avstånd till centrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 811 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten ligger centralt i expansiva Gårda och på kort avstånd till centrum. Lokalen är 811 kvm och hyresgästen har möjlighet att påverka planlösning och ytskikt helt utifrån eget behov. Lokalen omfattar ett helt våningsplan och har fönster i alla väderstreck.

Utförande

Byggår

1991

Våningsplan

3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 811

Omgivning

Omgivning/natur

Gårda är utpekat som ett av Göteborg Stads utvecklingsområden där kontorsfastigheter kommer varieras med lokal handel och bostäder. Redan nu har tusentals lägenheter byggts utmed ån i Norra Gårda och nästkommande projekt fokuseras på kontorsfastigheter på vardera sida av Ullevigatan. Platzer är högst delaktiga här med byggnationerna av Gårda Vesta på Vestagatan och Kineum på Drakegatan. Dessa två, tillsammans med fler skyskrapor, kommer förgylla södra Göteborg nya skyline. I Gårda sitter framförallt företag inom IT och konsultverksamheter som kommer att kompletteras med nya spännande företag i Gårdas framtidens bebyggelse. Om du söker en central men ändå fridfull miljö är Gårda den perfekta platsen. Att påfarten till E6/E20 ligger i direkt närhet gör att du på någon minut är ute på leden som för dig vidare mot alla väderstreck. Med det egna lilla ”Gårdatorget” utanför fastigheten skapas det en intim och skön inramning av området. Innergården som finns i fastighetens centrum är en perfekt plats för alla slags arrangemang. Bara några hundra meter från fastigheten ligger Ullevi.

Parkeringsmöjligheter/garage

Platzer kan tillhandahålla goda parkeringsmöjligheter i fastighetens garage. För mer information kontakta ansvarig förvaltare, se under kontaktpersoner. Besöksparkering finns i anslutning till fastigheten samt parkeringsdäck på Johan på Gårdas gata.

Närservice

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Ullevi och med promenadavstånd till Svenska Mässan, Liseberg och Avenyn. Till affärscentrat Focus är det ca 5 min promenadväg mot Liseberg. Rakt över gatan ligger Dahls Bakeshop som erbjuder nybakt bröd och serverar lättare luncher. På Restaurang MVG i Gårda som ligger i grannhuset kan man äta lunch eller ta en fika.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs främst av spårvagnslinjer som avgår på Skånegatan, Ullevi södra, de nås på bara några minuters promenad. Knutpunkt för de flesta buss- och spårvagnslinjer finns på Korsvägen, det tar ca 10 minuter att gå dit. Tillgängligheten med bil är mycket god via närbelägna trafikleder.

Länkar

Gårdatorget 1-2
Sökhjälp