Norra Oskarsgatan 66

Träförädlingen , Hultsfred
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 270 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Strategiskt placerad industri/lagerlokal i centrala Hultsfred

Lokalen är belägen i Hultsfreds industriområde, omgiven av flera andra företag. Lokalen är integrerad i en större indsutrifastighet om fyra lokaler. I dagsläget är tre av dessa lokaler lediga, varav en finns i direkt anslutning till denna lokal via port inomhus. 
Granne med industriområdet finns Hultsfreds nya handelsområde. I andra änden av området finns restauarang samt mack med servicebutik. Samtidigt som lokalen är belägen centralt i Hultsfred tar man sig snabbt och smidigt till väg 34/23.   

Takhöjd på ca 4,45 m. Utvändig port är cirka 3 m bred och 4 m hög. 
Längre ner under annonnsen kan du se en 360-vy av lokalen. 

Är ert företag i behov lagerutrymme, nya lokaler eller har ni kanske andra tankar för lokalen. Tveka inte att ta kontakt med oss!

Övrig information

Övrigt:

Vanliga frågor Har ni lokaler lediga som inte syns på Objektvision? Alla våra lediga lokaler och de lokaler som kommer att finnas tillgängliga framöver finns upplagda på Objektvision. Kan man dela upp större lokaler om man bara är intresserad av att hyra en del av en lokal? Det beror på flera faktorer och är möjligt i vissa lägen. Om du har frågor kring ändring av lokal är du välkommen att kontakta oss så tar vi en dialog därifrån. Hur lång är hyrestiden? Hyrestid bestäms utifrån överenskommelse mellan hyresgäst och hyresvärd. *Våra möblerade kontor hyrs enbart ut via korttidskontrakt. Oftast kvartalskontrakt.

Ytor

  • Total yta:

    1270 m2

Bekvämligheter

Parkering

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Träförädlingen 6

Dokument

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering

Närservice:

Handelsområde, restaurang, mack

Norra Oskarsgatan 66