Skriv ut

Skapa PDF

Göteborgsvägen 93 A

surte

Välplanerad utbildningslokal mitt i Surte.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 424 m²
Tillträde: Tillträde enl. överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välplanerad och ljus lokal på bottenvåningen belägen i fastighet mitt i Surte. Lokalen har flera kontor och konferensrum samt flera toaletter varav två är handikappsanpassade. Många fönster ger ett rikligt ljusinsläpp och lokalen är delbar då det finns två entréer och pentryn. Välkomna att kontakta oss för mer information och visning.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 424

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen och utgör en del av Surte centrum i Ale kommun. Surte är den tätort inom Ale kommun som ligger nämast Göteborg. Här hittar du flertalet förskolor, grundskolor och bra pendlingsmöjligheter. Du har även närhet till skog, vandringsspår och badplats.

Närservice

Läget erbjuder förskola och grundskola endast 10 minuters promenad bort. Mataffär och restaurang finns bara några meter bort. För större utbud av all form av service finns Ale Torg bara 10 minuters bilfärd från fastigheten.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna är goda från Surte. På endast cirka 10 minuter med pendeltåg tar du dig in till centrum. Åker du bil är det E45 hela vägen in till Göteborg på 20 minuter.

Dokument

Göteborgsvägen 93 A
Sökhjälp