Hyvelgatan 16

Knivsta , Knivsta
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 m²

Hyra

1 100 kr/m²/år. Fastighetsskatt, tillägg för värme/varmvatten och el tillkommer. Moms tillkommer.

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor

Lager och kontor i AR- Knivsta!

Nu finns chansen att driva din verksamhet i företagsområdet Ar- Knivsta. Här erbjuds en lager- och kontorslokal om 300 kvm med lastkaj. Lokalen inrymmer ca 120 kvm kontor och ca 180 kvm lager. På Hyvelgatan 16 har du fördelen med ett riktigt bra och strategiskt läge med den direkta närheten till E4:ans påfart som tar dig till Uppsala, Arlanda och Stockholm på kort tid.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 300 1 300

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1100

Hyresinformation:

Fastighetsskatt, tillägg för värme/varmvatten och el tillkommer. Moms tillkommer.

Utförande

Planlösning:

Lokalen om 300 kvm ligger i markplan med en stor välkomnande entré , en större yta för lager produktion. Fem rum som kan brukas som kontor eller mindre lager. Lokalen fördelar sig på ca 120 kvm kontor och 180 kvm är lager. Två mindre förråd. Det finns även ett personalrum med pentry samt två WC och en dusch. Lokalen har en lastkaj på baksidan av byggnaden.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i företagsområdet Ar i Knivsta. Ar är ett expanderande företagsområde beläget alldeles vi E4.and påfart.

Företag i närheten:

Närmast finns ett hotell med lunchrestaurang och en bensinstation med minilivs. Mycket generöst utbud av service i Knivsta.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med närhet till E4:an samt bra tåg- och busskommunikationer från Knivsta centrum, buss avgår från närliggande gata in till Knivsta. Gång- och cykelvägar in till Knivsta.
Hyvelgatan 16