Skriv ut

Skapa PDF

Villavägen 7, KÅBO

uppsala

Unika kontorslokaler i Kåbo!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Hyra enligt överenskommelse.
Storlek: 650 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att driva din verksamhet i unika lokaler beläget i en äldre fastighet med den äldre charmen bevarad samt tillgång till en grönskan de trädgård. Lokalerna har stora och många fönster och rum i varierande storlek som erbjuder både det enskilda kontorsrummet och en modernare arbetsmiljö med flexibla kontorslandskap/arbetsstationer.

Utförande

Planlösning

Lokalen har en total yta om 650 kvm där det på bottenvåningen och plan ett är 310 kvm på vardera plan samt ytterligare 40 kvm i källarplanet. På bottenplanet är det en välkomnande entré med plats för reception. Det är rum i varierande storlek och rummet rakt fram från entrén är väl tilltaget med plats för många arbetsplatser och utgång till en altan och den inbjudande trädgården. Det finns även kök och lunchrum samt WC. På plan ett är det också rum i varierande storlek varav två är väl tilltagna med plats för kontorslandskap och stort konferensrum. Här finns två WC, Källarytan om 40 kvm har ett större rum med fönster och några två förråds- eller lagerutrymmen.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 650

Ekonomi

Hyra

Hyra enligt överenskommelse.

Omgivning

Omgivning/natur

Kontoret ligger i Kåbo som är ett lugnt men centralt område i Uppsala där omgivningen är blandad med både bostäder, kontor, universitet och sist men inte minst den vackra Botaniska trädgården med utsikt över Uppsalas stolthet Slottet.

Företag i närheten

Närheten till centrum erbjuder mycket bra service!

Kommunikationer

Bra kommunikationer då Uppsalas stadsbussar trafikerar Norbyvägen och E4:ans påfart nås på 5-10 minuter med bil. Till Uppsala centrum är det en 15 minuters promenad.

Villavägen 7
Sökhjälp