KÅBO | Uppsala

Favorit Dela

Villavägen 7

Unika kontorslokaler i Kåbo!

Beskrivning

Nu finns chansen att driva din verksamhet i unika lokaler i en gårdsbyggnad med den äldre charmen bevarad samt tillgång till en grönskan de trädgård. Lokalerna om totalt 265 kvm är fördelade på två plan i ett gårdshus. Det finns rum i varierande storlek som erbjuder både det enskilda kontorsrummet och en modernare arbetsmiljö med flexibla kontorslandskap/arbetsstationer.
  • Total yta

    265 m2


Ekonomi


Utförande

Planlösning:

Gårdsbyggnaden har en yta om 265 kvm i två plan där ytorna ligger är vinkel med öppna ytor. På bottenplanet har ena delen öppet ett kontorslandskap med en WC och den andra delen personalutrymmen med pentry och WC. På det övre planet är det två kontorsytor i vinkel. Se bifogade ritningar.


Omgivning

Omgivning/natur:

Kontoret ligger i Kåbo som är ett lugnt men centralt område i Uppsala där omgivningen är blandad med både bostäder, kontor, universitet och sist men inte minst den vackra Botaniska trädgården med utsikt över Uppsalas stolthet Slottet.

Företag i närheten:

Närheten till centrum erbjuder mycket bra service!

Kommunikationer:

Bra kommunikationer då Uppsalas stadsbussar trafikerar Norbyvägen och E4:ans påfart nås på 5-10 minuter med bil. Till Uppsala centrum är det en 15 minuters promenad.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Claes Du Rietz

Fastighetsmäklare

Claes Du Rietz

claes.durietz@maklarhuset.se

0703 VISA NR 0703390101

Marknadsförs av Mäklarhuset Kommersiella
maklarhuset.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Villavägen 7