Centrum
| MALMÖ

Favorit Dela

Triangeln

Mitt i city-Triangeln!

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    100 - 500 m²

  • Hyra:
Välkommen till Triangeln, Malmös mest centrala shoppingdestination  med 140 butiker! Här finns ett brett utbud av affärer och varumärken, i två plan. Du hittar allt från mode, smink och accessoarer till verktyg, leksaker, hemelektronik och inredning. Mer information om Triangeln: www.triangeln.com
  • Total yta

    500 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 100 500

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12106

Byggår:

1958


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns totalt 900 garageplatser i Triangelns garage för korttidshyrning. Nedfarterna till garaget är från Pildammsvägen, exakt adress är S:t Johannesgatan 2C och vid Friisgatan 2. För mer information om priser och månadsabonnemang för parkering i garaget se Parkering Malmö .

Närservice:

Triangeln och området runt om Triangeln har ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och annan service.

Kommunikationer:

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Gustav Adolfs Torg - 10 minuter Stortorget - 12 minuter Centralstationen - 20 minuter Södervärn - 10 minuter Citytunneln station Triangeln - 0 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Lotta Sleight

Lotta Sleight

lotta.sleight@vasakronan.se

072- VISA NR 072-516 90 48

Marknadsförs av Vasakronan
Box 334, Rådmansgatan 10
20123 MALMÖ
vasakronan.se
Triangeln

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Fler annonser från denna annonsör