Gärdet-Värtan
| STOCKHOLM

Favorit Dela

Fjärde Bassängvägen 15 / Malmvägen 7-13

Toppmoderna kontorslokaler fördelat på ett plan med stora fönster och utsikt över Vattnet.

 • Kategori:

  Kontor

 • Storlek:

  1 174 - 3 500 m²

 • Hyra:
Mycket fina kontorslokaler med öppen planlösning och Havsutsikt. Möjligt att dela kontorsplanet om 2520 kvm i två delar vilket möjliggör ytor om ca 1200 kvm vardera. Lokalen har installationsgolv med textilmatta och alla installationer i undertaket är infällda. Lokalen är mycket ljus med stora fönster och effektiv. Egen ingång på Malmvägen 7-13 Värtahamnen en del av Stockholms innerstad - Stockholms nya stadsdel Läs mer på: www.vartahamen.com
 • Total yta

  3500 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 174 3 500

Utförande

Fastighetsbeteckning:

586

Byggår:

2010


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

I fastigheten finns ett garage på källarplanet med nedfart från Tredje bassängvägen 12. Maxhöjden i garaget är 195 cm.  ICA har 50 parkeringsplatser för kunder, kom ihåg att betala och lägga din P-biljett från automaten i vindrutan. Första timmen är gratis. Det finns parkeringsplatser i området både utomhus och i andra garage för uthyrning till företag. Förhyrda parkeringar i detta garage kräver parkeringstillstånd i rutan. Vasakronans parkeringsplatser administreras av APCOA. Vill ni hyra parkering, säga upp en parkeringsplats, eller har andra frågor kring förhyrning av parkeringsplatserna hänvisar vi till nedanstående kontaktvägar: Mejl: uthyrning@apcoa.se Telefon: 08-55630670 knappval 3 Vid andra frågor hänvisar vi till mejladressen: kundtjanst@apcoa.se   Vid andra frågor, parkeringstillstånd, avisering med mera kontaktas Apcoas växel 08-556 306 70, nappval 9. Be dem koppla dig till Kundtjänst. Kundtjänsten har öppet vardagar mellan 09:00 - 15:00.

Närservice:

Värtahamnen är ett etablerat företagsområde med ett välutvecklat serviceutbud som fyller de flesta behov som kan uppstå i kontorsvardagen. Restauranger Här finns exempelvis flera uppskattade restauranger: Restaurang Horisont, Pizzeria Oz, Hotell Scandic Ariadnes matsal, Restaurang Kalaset och Hurry Curry. För en enklare lunch, eller en eftermiddagsfika finns Café Feel på Fjärde Bassängvägen. Hotell och konferens Områdets Hotell Scandic Ariadne erbjuder förutom sina 283 rum även en konferensavdelning och en skybar med spektakulär panoramautsikt på 17.e våningen. Konferensanläggningen har 20 konferensrum för mellan 2-250 personer och en ljusgård där flera hundra personer kan samlas för olika tillställningar. Träning och hälsa För friskvård och hälsa hittar du närmast Sthlm functional gym på Hangövägen 35 och ytterligare ett stenkast bort SATS Gärdet samt Friskis & Svettis. Övrigt Här finns en ICA Kvantumbutik, SEB företagskontor och en kontorsvaruhandel.

Kommunikationer:

Bil Kommunikationerna till och från Värtahamnen är goda via Norra länken. Lokaltrafik Till Värtahamnen tar du dig med tunnelbana eller buss. Närmaste T-banestation är Gärdets på c:a sju minuters gångavstånd från Värtahamnen. Buss 76 går rakt igenom området och trafikerar sträckan Ropsten - Norra Hammarbyhamnen, via Norrmalmstorg och Gamla stan. Hållplatsen ligger i direkt anslutning till entrén på Fjärde Bassängvägen. Stomlinjebuss nr 1 som trafikerar Frihamnen - Lilla Essingen via Stureplan och Kungsgatan, stannar vid Gärdets tunnelbanestation. Cykel och Bil Det finns också utmärkta cykelvägar längs Lidingövägen ända fram till Värtahamnen. Från city cyklar du längs Strandvägen, förbi SVT-huset och vidare över Gärdet. Med bil kommer du lättast till området via infarten från Lidingövägen eller via bron från Tegeluddsvägen. Länk till SL:s webbplats


Visa hela beskrivningen

Planlösning

 • Ritning
 • Planlösning
  Planlösning
  Planlösning

Kontaktuppgifter

Richard Helgesson

Richard Helgesson

richard.helgesson@vasakronan.se

08-5 VISA NR 08-566 206 63

070- VISA NR 070-737 04 60

Marknadsförs av Vasakronan
Box 30074, Mäster Samuelsgatan 56
10425 STOCKHOLM
vasakronan.se
Fjärde Bassängvägen 15 / Malmvägen 7-13

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Fler annonser från denna annonsör