Skriv ut

Skapa PDF

Norrlandsgatan 12, City

stockholm

Härlig charm och kan hyras ut på flexibelt kontrakt om så önskas.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 225 - 225 m²
Karta

Information

Beskrivning

På tre trappor finns ett kontor för dig som söker en egen blandning av modern och klassisk känsla. Lokalen har fina trägolv, 4 kakelugnar och ett härligt ljusinsläpp. Längs Mäster Samuelsgatan är rummen i en mer klassisk stil med generösa takhöjder och flera vackra kakelugnar. In mot gården finns ett storrum med plats för upp till 12 medarbetare. Om man vill så kan man hyra lokalen på flexibelt kontrakt - tillsvidareavtal med löpande 6 månaders uppsägning. Dusch, som husets alla hyresgäster får använda, finns i källaren. Fast du har såklart en egen dusch på kontoret också.

Planlösning

Utförande

Byggår

1853

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 225 225

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Hyresgäster kan kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besök www.q-park.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Regeringsgatan och Birger Jarlsgatan.

Närservice

Fastigheten har ett bra läge med närhet till både Stureplan och Kungsträdgården. I omgivningen finns bland annat gallerian Mood Stockholm som kantas av butiker, restauranger och kaféer. På Hamngatan ligger även NK och Gallerian. I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten finns exempelvis restaurang Riche, Friday´s, Max och Mc Donald´s.

Kommunikationer

Det är nära till tunnelbanestationerna T-Centralen samt Östermalmstorg och Hötorget. Flera busslinjer samt Spårväg City avgår från Norrmalmstorg. För mer information, se www.sl.se

Norrlandsgatan 12
Sökhjälp