Jörgen Kocksgatan 9

Nyhamnen , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

730 - 3 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljusa flexibla lokaler i fastighet med underbar atriumgård lediga för 30 upp till 170 medarbetare. Var med när Malmös nya framsida tar form!

Nu finns chansen att hitta er nya lokal vackert beläget nära havet i Malmös mest expansiva stadsdel Nyhamnen. Här sitter ni på bästa pendlarläge bara ett stenkast från Malmö Centralstation och kan välja på ytor mellan 730 till 3000 kvadratmeter där 30-170 kollegor får plats. Ljusinsläppen från de stora fönstren och i taket skapar rymd och dagsljus för ett trivsamt kontor med parkettgolv och ljusa väggar. Idag är här en blandad planlösning med kontorsrum, öppna delar och mötesrum, men ytorna går att anpassa för just er verksamhet. Med närheten till vattnet och city finns alla möjligheter att kombinera jobb med motion och få vardagspusslet att gå ihop. Hållbar fastighet i Malmös nya attraktiva stadsdel vid vattnet Fastigheten är certifierad med miljöklass LEED Gold , är flexibel, modern och andas nytänkande. I husets mitt finns en stor nyrenoverad atriumgård med grönskande växtlighet och inbjudande loungemiljö där fastighetens hyresgäster med fördel kan mötas för arbete eller återhämtning. Här blir du granne med Malmö Centralstation, Glasvasen, Slagthuset och Clarion Hotell. Nu finns chansen att vara på plats när en ny hållbar stadsdel växer fram med en blandning av bostäder och verksamheter, handel och service. Välkommen på visning av våra lokaler!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 730 3 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12136

Byggår:

1992

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

För hyresgäster har fastigheten ett eget garage med infart från Navigationsgatan. Garaget har rörliga platser och digital parkering.  Från 1 Juli 2022 administreras alla garageplatser av Apcoa Parkering Sverige AB. Kunder med rörliga parkeringsplatser måste registrera sina bilar i Apcoas serviceportal för att inte riskera att få en kontrollavgift. Varje hyrd plats ger möjlighet till max 5 registrerade bilar men endast en bil kan parkeras åt gången Om du redan hyr plats i garaget och vill utöka antalet platser eller byta plats, vänligen maila vasakronan@apcoa.se. Om du vill rapportera en felparkerad bil i något av våra garage, ring 08-55630670 (tonval 3) Nya kunder kontaktar Apcoa på vasakronan@apcoa.se , på 08-55630670 (tonval 1) eller via chatt på www.apcoa.se . Mer information finns även tillgänglig på deras hemsida .

Närservice:

Fastigheten är belägen med gångavstånd till centrum med hela dess utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Centralstationen - 5 minuter Stortorget - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 15 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida. I nära anslutning till fastigheten finns hyrcyklar via Malmö by bike. På Malmö by bikes hemsida finns karta med tillgängliga stationer och cyklar i realtid.
Jörgen Kocksgatan 9

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Pildammsvägen 6

201 23 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan