Jörgen Kocksgatan 9

Nyhamnen , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

730 - 3 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljusa flexibla lokaler i fastighet med underbar atriumgård!

Ett stenkast från Centralstationen finns dessa flexibla lokaler. Parkettgolv och vita väggar ger ett fräscht och modernt intryck. Planlösningen bjuder i nuläget på konferens-/mötesrum, kontorsrum för 1-2 medarbetare samt öppna ytor för kontorslandskap. Vid önskemål går det att öppna upp till en mer öppen planlösning. I husets mitt finns en stor nyrenoverad atriumgård med grönskande växtlighet och inbjudande loungemiljö där fastighetens hyresgäster med fördel kan mötas för arbete eller återhämtning. På bästa pendlingsläge i ett av Malmös mest spännande utvecklingsområden Nyhamnen finns denna fastighet. Här blir du granne med Malmö Centralstation, Glasvasen, Slagthuset och Clarion Hotell. Malmö Stad har stora planer för detta område. Det är i Nyhamnen det händer! Välkommen på visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 730 3 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12136

Byggår:

1992

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

För hyresgäster har fastigheten ett eget garage med infart från Navigationsgatan. Sedan den 1 april 2020 administreras dessa garageplatser av Parkering Malmö. Områdesbeteckningen är 340001 Navigationsgatan 3 . Kontakta Parkering Malmös Kundcenter på 040-605 69 80 eller kundcenter@pmalmo.se för att hyra parkeringsplats. Mer information finns även på deras hemsida . Om du redan hyr plats och vill utöka eller byta plats, kontakta Vasakronan@pmalmo.se . Om någon står på din plats, ring Parkering Malmös övervakningscentral på 040-605 69 44 och uppge platsnummer och registreringsnummer på den felparkerade bilen.

Närservice:

Fastigheten är belägen med gångavstånd till centrum med hela dess utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Centralstationen - 5 minuter Stortorget - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 15 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida. I nära anslutning till fastigheten finns hyrcyklar via Malmö by bike. På Malmö by bikes hemsida finns karta med tillgängliga stationer och cyklar i realtid.
Jörgen Kocksgatan 9

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Rådmansgatan 10

201 23 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan