Centrum | MALMÖ

Favorit Dela

Pildammsvägen/S:t Johannesgatan

Nybyggt kontor vid Station Triangeln intill gröna Pildammsparken.

Beskrivning

Vasakronan bygger ett helt nytt kontorshus i kvarteret Priorn, ett av stans bästa lägen mellan Station Triangeln och Pildammsparkens lugn. En toppmodern fastighet med högsta miljöklass, som ger stora möjligheter för en bra mix av verksamheter. Det geografiska läget är förstaklassigt ur ett pendlingsperspektiv. Med sin centrala position är Priorn ett utmärkt val för både bil och kollektivtrafik. Här bjuder vi på pulsen och själen i staden. Triangelns Köpcentrum ligger på ganska exakt 150 meters avstånd från fastigheten och området har ett rikt utbud av restauranger, butiker och kultur. Även naturskön omgivning med Pildammsparken som granne. Inflyttning möjlig Q2 2020. Detta kontor på ca 1 411 kvm ligger på plan 4 och rymmer cirka 110-125 arbetsplaster i ljusa, moderna lokaler med hög teknisk standard. De iordningställs tillsammans med hyresgästen innan inflyttning.
  • Total yta

    1411 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

12148

Byggår:

2019


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Triangelgaraget,som ligger cirka 100 meter från Kvarteret Priorn, har infart från Pildammsgatan och är öppet alla dagar 06-21. Här finns plats för upp till 900 bilar.

Närservice:

Triangelns Köpcentrum ligger knappa 100 meter från Abbedissan och här hittar du över 150 butiker och flera restauranger och caféer.

Kommunikationer:

Station Triangeln ligger cirka 100 meter från Kvarteret Priorn. Här stannar både Pågatågen och Öresundstågen. Går du på här så är du på Malmö Central på mindre än 5 minuter, Kastrup når du på 18 minuter och Köpenhamn inom 30 minuter. Innerstadsbussar och flygbussar avgår från Rådmansgatan, cirka 100 meter från Kvarteret Priorn.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marlene Vintenius

Marlene Vintenius

marlene.vintenius@vasakronan.se

040- VISA NR 040-691 71 06

070- VISA NR 070-810 05 22

Marknadsförs av Vasakronan
vasakronan.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Pildammsvägen/S:t Johannesgatan

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Fler annonser från denna annonsör