Stortorget 29

Centrum , MALMÖ
Spara Dela
Spara Dela
Yta

207 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Mitt i stan, nyrenoverat kontor med blandad planlösning!

På bästa läge i Malmö City kan man från  översta våningen njuta av utsikten mot Stortorget och takåsarna över Gamla Innerstaden. Lokalen har precis genomgått en renovering och försetts med nytt pentry, målning, ny belysning mm. Här bjuds en blandad planlösning med öppet landskap ut mot Stortorget samt storrum och pentry in mot gården. Det finns dusch i lokalen. På tredje våningen finns en fastighetsgemensam takterrass där eftermiddagskaffet kan avnjutas.

Ytor

  • Total yta:

    207 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

120911

Byggår:

1910

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbelägna parkeringshuset Hans Michelsen på Adelgatan 1. Från 2020-01-01 tar Parkering Malmö över administrationen kring dessa parkeringsplatser.

Närservice:

Det gemytliga området runt Stortorget ligger nära allt du behöver. I närheten av fastigheten finns en stor variation av olika restauranger, shopping och annan service.

Kommunikationer

Från Stortorget finns goda kommunikationer och du kan dessutom snabbt promenera till många populära platser i Malmö. Promenadavstånd till strategiska platser: Triangeln - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 5 minuter Stortorget - 1 minuter Centralstationen - 5 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Stortorget 29

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Rådmansgatan 10

20123 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler från Vasakronan