Skriv ut

Skapa PDF

Skeppsgatan 9, Västra Hamnen

malmö

Flexibel planlösning på andra våningen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 1 339 - 1 339 m²
Karta

Information

Beskrivning

En trappa upp i fastigheten finns nu möjlighet att hyra ett komplett våningsplan om 1311 kvm. Flexibel planlösning som kan anpassas efter den nya hyresgästens behov. Fastigheten ligger lättillgängligt och har en modern byggnad med trevlig entré och ingång från två sidor. Härliga fönsterpartier med mycket grönska utanför. Goda kommunikationsmöjligheter och nära till Malmö Centralstation. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

2004

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 339 1 339

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

I anslutning till fastigheten finns markparkering för hyresgäster som P-Malmö ansvarar för. För mer information om priser och månadsabonnemang kontakta P-Malmö . Besökare använder parkeringsplatserna med betalautomat bredvid hyresgästparkeringen.

Närservice

I Västra hamnen finns restauranger, caféer, livsmedelsaffärer, närbutiker och Kockum fritidsanläggning. För mer information om fritidsanläggningen se Kockum Fritid .

Kommunikationer

Stadsbussar går regelbundet till och från närområdet. Gångavstånd till centrum är ca 30 minuter och Centralstationen når du på 20 minuter. Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Skeppsgatan 9
Sökhjälp