Skriv ut

Skapa PDF

Kungsträdgårdsgatan 16, City

stockholm

Unik möjlighet att få tillgång till ett eget hus. Läget är troligtvis det bästa i city. Moderna kontorslösningar utan att tumma på charmen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 1 900 - 4 250 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns en unik möjlighet att få tillgång till ett eget hus, fullt av rik historia. Välkommen till Bankpalatset. Här blir ni grannar med allt. Det som troligtvis är citys bästa läge, med närhet till såväl Kungsträdgårdens puls som gröna Djurgården, bra kommunikationer och lunchpromenader på Skeppsholmen. Ett bankpalats är byggt för att stå. Både byggnaden och arkitekturen är vacker, tidlös och kraftfull. År 1901 stod byggnaden klar. Med tiden förändras behov och krav på våra kontor. Därför har vi gift ihop det bästa av två världar. I den anrika 117 åriga byggnaden är de stora bankvalvet en trappa ner fortfarande kvar. Likaså det utsmyckade styrelserummet en trappa upp. Samtidigt byggs huset om för att kunna tillgodose moderna och effektiva kontorslösningar utan att tumma på charmen. Vi bygger på tre våningsplan med härliga terrasser. Välkommen till Bankpalatset!

Planlösning

Utförande

Byggår

1902

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 900 4 250

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Hyresgäster kan kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besök www.q-park.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Regeringsgatan eller Smålandsgatan.

Närservice

Fastigheten är belägen vid Kungsträdgården med närhet till stadens bekvämligheter och Djurgårdens grönområden. Ett stenkast bort finns Norrmalmstorg och Berzelii park. Från Nybrokajen avgår ett flertal skärgårdsbåtar. I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten finns exempelvis Max, Mc Donald´s, Friday´s och restaurang Riche. När det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus i närområdet. Vid stureplan finns Sturegallerian och på Hamngatan ligger NK och Gallerian. Granne med NK på Regeringsgatan finner man Mood Gallerian som kantas av butiker, kaféer och restauranger. I sturegallerian ligger även den exklusiva spa- och träningsanläggningen Sturebadet.

Kommunikationer

Det är nära till både t-bana Östermalmstorg (röda linjen) och till Norrmalmstorg där bussar och spårvagnar avgår. Kort promenad till T-Centralen som trafikeras av samtliga tunnelbanelinjer, fjärrtåg och flygplatskommunikationer. Från Nybrokajen avgår ett flertal båtlinjer. För mer information, se sl.se

Kungsträdgårdsgatan 16
Sökhjälp