Skriv ut

Skapa PDF

Tornhuset, Hans Michelsengatan 2 B, Nyhamnen

malmö

Nyckelfärdigt kontor! Endast 1 månads uppsägningstid!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 138 - 138 m²
Karta

Information

Beskrivning

Smart & Klart är kontorskonceptet för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får du nyckeln i din hand efter digital signering av avtalet och kan flytta in dagen efter. Avtalet är flexibelt med endast 1 månads uppsägning. Inredning, möbler, porslin, wifi, datanätverk, kaffebryggare, kaffe -  ja, det mesta som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas. Kontoret är smakfullt inrett och har fönster åt tre väderstreck vilket innebär en fantastisk utsikt över Malmö och Sundet - stans bästa utsikt! Ni tar hissen direkt in i lokalen på Plan 11. Här finns ett stort rum med upp till 10 arbetsplatser, förvaringsmöjligheter och ett litet mötesrum/samtalsrum. En trappa upp finns möjlighet till fler arbetsplatser, mötesplatser och lounge. På plan 12 finns också kontorets pentry. Läget erbjuder ett fantastiskt kommunikationsläge med 5 minuters gångavstånd från Centralstationen. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning! Läs mer om vårt koncept Smart&Klart .

Planlösning

Utförande

Byggår

1957

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 138 138

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

På baksidan av fastigheten finns en parkering reserverad för hyresgästerna. För mer information kontakta Vasakronan. Parkering på framsidan är inte tillåten. På Stormgatan nära fastigheten har Q-Park ett garage som är öppet för allmänheten.

Närservice

Fastigheten har 5-10 minuters gångavstånd till centrum med hela dess utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Centralstationen - 5 minuter Stortorget - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 15 minuter I nära anslutning till fastigheten finns busshållplatser med regelbundna avgångar. Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens  hemsida.

Tornhuset, Hans Michelsengatan 2 B
Sökhjälp