Skriv ut

Skapa PDF

Propellergatan 1, Västra Hamnen

malmö

Yteffektivt kontor!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 801 - 801 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mitt i blickfånget har vi kvarteret Relingen 1 som välkomnar besökare, boende och företagare till Västra Hamnen. Fastigheten är en modern byggnad med ljus och öppen entré, generösa glaspartier och härliga takterrasser med utsikt över Västra Hamnen, Ribersborg och Öresund. Lokalen om 801 kvm är väl anpassad med stora, öppna ytor vilket bidrar till att man kan disponera den på ett effektivt och flexibelt sätt. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

2000

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 801 801

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringen på baksidan får endast utnyttjas av HG som har p-tillstånd genom Vasakronan. Parkeringen är fullt uthyrd. För att ställa sig i kö kontakta Lykke.ipsen@vasakronan.se

Närservice

I Västra hamnen finns restauranger, caféer, livsmedelsaffärer, närbutiker och Kockums fritidsanläggning. För mer information om fritidsanläggningen se  Kockum Fritids hemsida.

Kommunikationer

Stadsbussar går regelbundet till och från närområdet. Gångavstånd till centrum är ca 30 minuter och Centralstationen når du på 20 minuter. Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Propellergatan 1
Sökhjälp