Skriv ut

Skapa PDF

Östra Larmgatan 13, Centrum

göteborg

Flexibel avtalstid.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 150 - 150 m²
Karta

Information

Beskrivning

Rakt över Fredsgatans vimmel kan vi erbjuda ett kontor för den som vill se och synas. Högst upp i länken mellan Kompassens båda huskroppar ligger en del av detta kontor med entré Östra Larmgatan 13. Kontoret har två arbets- eller mötesrum och två öppna ytor, nya golv och innertak kommer att installeras. De stora fönstren vetter mot Fredsgatan och har utsikt mot Harry Hjörnes plats.

Planlösning

Utförande

Byggår

1974

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 150 150

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. Parkeringshuset i Nordstan  Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7 P-hus City på Östra Larmgatan 3-7 APCOA Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator. Sunfleet  finns på Nordstadstorget 3 (i p-huset) vid intresse av bilpool.

Närservice

Den här fastigheten är lokaliserad i hjärtat av Göteborg. Här finner ni allt vad cityliv innebär med ett brett utbud av butiker, restauranger och närservice både i och i nära anslutning till fastigheten. Förutom allt vad Fredsgatan har att erbjuda finner ni Arkaden och Nordstan på ett par minuters promenadavstånd. Även Kungsgatans gångstråk och Avenyn, som ligger ett stenkast ifrån fastigheten, har mycket att erbjuda.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m m finner du på Västtrafik . Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera  Styr & ställ -stationer med cyklar att hyra. Närmsta station är vid Gustav Adolfs Torg.

Östra Larmgatan 13
Sökhjälp