Skriv ut

Skapa PDF

Kilsgatan 4, Centrum

göteborg

Modern kontorslokal om cirka 295 kvm med öppen planlösning, konferensrum, tysta rum samt fint pentry.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 295 m²
Karta

Information

Beskrivning

Modern kontorslokal om cirka 295 kvm med öppen planlösning, konferensrum, tysta rum samt fint pentry. Lokalen blir ledig från 1 februari 2020. Serviceutbudet i huset är stort. Här finns bland annat en gemensam reception, en populär lunchrestaurang och tillgång till konferenslokaler med hög standard. Fastigheten är miljöcertifierad enligt LEED Platinum, som också är den högsta miljöklassningen som finns på marknaden idag. Kvarteret Tennet ligger på ett av Göteborgs bästa kontorslägen i området Gullbergsvass precis vid älven. Med närhet till Centralstationen, innerstaden och Lilla bommen och flera bra allmänna kommunikationsmedel är det enkelt att ta sig hit. Fastigheten erbjuder ljusa, miljöeffektiva lokaler i olika storlekar som iordningställs för att passa den nya hyresgästens behov.

Utförande

Byggår

2001

Våningsplan

3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 295

Omgivning

Omgivning/natur

Gullbergsvass är ett av Göteborgs bästa kontorslägen med närhet till Göteborgs Centrum och Göta älv. Området ingår i Stadens långsiktiga tillväxtplan för Göteborg där Gullbergsvass anses utgöra den största resursen på älvens södra strand med den nya Hisingsbron framväxt. Trafikbarriärer ska brytas och istället bli en tillgänglig stadsmiljö där ett område stort som 200 fotbollsplaner ska ge plats för 20 000 boende.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage i fastigheten med utrymme för bil och samt uttag för elbil. 86 platser. Utanför entrén finns det ett fåtal besöksparkeringar.

Närservice

Gångavstånd till utbudet i centrala Göteborg och Nordstans stora utbud. En restaurang finns i fastigheten och flertalet lunchrestauranger och caféer finns i området. Servicebutik finns i närliggande byggnad.

Kommunikationer

Cirka 200 meter från fastigheten ligger busshållplatsen Torsgatan som trafikeras av busslinje 59. Med 8 minuters promenad når man Göteborgs centralstation, Nils Ericson terminalen och buss- och spårvagnshållplatsen Nordstan.

Länkar

Kilsgatan 4
Sökhjälp