Skriv ut

Skapa PDF

Gamla Almedalsvägen 21, Almedal

göteborg

Almedals fabriker är ett anrikt område med historia från 1830-talet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 280 m²
Karta

Information

Beskrivning

Almedals fabriker är ett anrikt område med historia från 1830-talet. På senare år har området utvecklats till en unik miljö med spännande kontraster mellan historia och moderna lösningar. Lokalen som är belägen högst upp i byggnaden erbjuder en öppen planlösning med en takhöjd på 5,5 meter med synliga balkar och fönster i snedtak. Hela lokalen bjuder på en underbar kreativ känsla.

Utförande

Byggår

1846

Våningsplan

4

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 280

Omgivning

Omgivning/natur

Almedal är beläget mellan Mölndal och Korsvägen med alla dess fördelar. En bra kollektivtrafik, mycket affärer, ett rikt kulturliv och nära till Göteborgs södra port. Göteborgs universitet, Svenska Mässan, Gothia Towers och Liseberg är några av de stora mötesplatserna som finns i närområdet. Mölndalsån är ett trevligt naturinslag i Almedal.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns goda parkeringsmöjligheter i Almedal.

Närservice

I gamla pannhuset i Almedals fabriker ligger den populära restaurangen Fabrick som har lunchservering och After Work på fredagar. Krokslätt överlag är ett expansivt område vilket återspeglas i serviceutbudet. ICA Maxi ligger 1 kilometer från fastigheten där du kan handla det mesta du behöver. Restauranger och gym ligger utmed Mölndalsvägen och vid Korsvägen hittar du Liseberg, Svenska Mässan, Gothia Towers, Världskulturmuseet och Universeum samt entrén till Göteborgs evenemangsstråk. Här omkring finns också flera stora gymkedjor.

Kommunikationer

Buss- och spårvagnshållplatsen Almedal finns 100 meter från Almedals fabriker. Härifrån avgår spårvagn 2 och 4 samt buss 186. E6/E20 tar dig enkelt in till Mölndalsvägen vid flera avfarter. Avfarten vid Kallebäcksmotet tar resenärer snabbt till Landvetter Flygplats. Fastigheten ligger också innanför tullarna i Göteborg.

Länkar

Gamla Almedalsvägen 21
Sökhjälp