Skriv ut

Skapa PDF

Odinsgatan 13, Stampen

göteborg

Med endast 300 meter till Göteborgs Centralstation och 150 meter till rättscentrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 257 m²
Karta

Information

Beskrivning

Högst upp i fastigheten har ni nu möjlighet att flytta in i 257 kvm kontor. Hyrs med fördel av advokater eller liknande verksamhet som har behov av egna rum samt konferensrum. Fräscha och ljusa lokaler Ett stenkast bort finner ni hela Göteborgs rättscentrum Gott om service överallt, stort urval av lunchrestauranger och mycket goda kommunikationer. Endast 300 meter till Göteborgs Centralstation! Lättillgängligt för besökare med gott om parkeringsmöjligheter.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 257

Omgivning

Omgivning/natur

Odinsplasten har numera blivit en liten träffpunk och oas, varför inte ta med sig sin matlåda ut eller ta en glass i solskenet. Ullevi samt Göteborgs rättsväsende ligger bara runt hörnet. Ett flertal gym i närheten. Mycket gott om lunchrestauranger i ett utbud av såväl husmanskost till indiskt finns runt varje knut.

Närservice

Gott om lunchrestauranger från alla världens kök. Då området är en blandstad finns här gott om allt gällande service. Frisörer, servicebutiker, restauranger, tandläkare och mitt emot till och med en bowlinghall som bl.a serverar lunch. Varför inte en kombinerad After- Work & 5-kamp med kollegorna.

Kommunikationer

Med endast 300 meter till Göteborgs Centralstation blir det lätt att motivera personal att åka kollektivt till jobbet. En promenad på fem minuter tar dig till Drottningtorget där du via kollektivtrafiken kan ta dig till i stort sig vart som helst i Göteborg. Spårvagnar vid Ullevi och Stampen ligger precis intill.

Dokument

Odinsgatan 13
Sökhjälp