Skaraborgsvägen 21

BORÅS
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

220 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Charmig kontorslokal med snedtak och takfönster i vacker och anrik fastighet!

Välkommna till denna kontorslokal som erbjuder ett svårslaget läge i vår vackra och anrika fastighet på Skaraborgsvägen! I denna charmiga fastighet med anor från 1800-talet finns denna kontorslokal som är vackert belägen intill viskan i ett område med mycket aktivitet och sprudlande företagsklimat. Endast ett stenkast bort från Borås Citykärna. Här finns en lokal med kontorsrum och öppenyta för kreativ arbetsmiljö, pentry, städ och wc. Charmigt med snedtak och takfönster som blickar ut mot takåsarna och staden. Är ni på jakt efter en nya arbetsplats? -Kontakta oss så hjälper vi dig hitta den!

Övrig information

Övrigt:

Wiskadals fabrik - Lediga lokaler hittar du längst ned på sidan. På Skaraborgsvägen 21 i Borås har våra hyresgäster lokaler anpassade efter just deras behov. Många av lokalerna har utsikt över Viskan, alla har närheten till centrum. Den härliga exteriören, inspirerad av amerikanska fabriksbyggnadsideal, är från 1900-talet. Den anrika tegelbyggnaden vid Viskan ligger granne med Textile Fashion Center och Högskolan i Borås, strategiskt placerad mellan centrum och Knalleland. Här är det nära till det mesta. Centrum, Centralstationen och Knalleland är bara några hundra meter bort liksom livsmedelsbutiker, restauranger och apotek.

Ytor

  • Total yta:

    220 m2

Utförande

Våningsplan:

6

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Området Wiskadal andas företagsklimat och präglas av industrifastigheter som bland annat har omvandlats till kontor. I fastigheten finns hiss, motionsrum och Instabox där det går att hämta beställda varor. För att underlätta hyresgästernas hållbarhetsarbete erbjuder vi även gröna hyresavtal och förnybar el.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsytor finns i området. Sms-parkeringar finns att tillgå.

Närservice:

Eget Castellum-team! Alla våra fastigheter sköts av våra egna medarbetare. Ett eget Castellumteam ser till att hyresgästen trivs hos oss. Om lokalbehoven förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning snabbt och enkelt. Med vårt starka lokala engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar våra hyresgäster har på oss. Vi är en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till och från fastigheten. Busshållplatsen ligger nära och en promenad till Centralstationen tar inte mer än cirka 10 minuter. Det finns också gott om p-platser i området som tillhör fastigheten.
Skaraborgsvägen 21

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum