Skriv ut

Skapa PDF

Smedjegatan 10, Sickla

nacka

Monteringshallen står redo att fyllas med nya verksamheter som vill vara med och skapa ett unikt sammanhang för konst, design och hantverk.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor
Storlek: 50 - 237 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I samma kvarter som Dieselverkstaden har den gamla Monteringshallen – den plats där dieselmotorerna monterades ihop en gång i tiden – fått nytt liv! Istället för dieselmotorer produceras idag glutenfria bakverk, smycken, design, ramar keramik, möbler och läderhantverk av hantverkare med stor kunskap och skicklighet. Så mycket som möjligt av den industriella miljön är bevarad, som traversen i taket och färgsättningen. Känslan i lokalen är robust med slipade betonggolv, öppna ytor och rymlig takhöjd, genom takfönster fylls även ytorna på entresol med dagsljus. Monteringshallen skall vara en plats där besökaren kan uppleva hantverkarnas skapande, där gränsen mellan produktion och försäljning suddas ut. I dagsläget finns 6 yrken representerade i Monteringshallen och det finns nu plats för några till. De lediga ytorna i Monteringshallen står redo att fyllas med nya verksamheter som vill vara med och skapa ett unikt sammanhang för konst, design och hantverk! Vi söker dig som har en etablerad verksamhet och är redo att ta nästa steg i en spännande och utvecklande miljö.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Öppna ytor och rymlig takhöjd.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 50 237

Omgivning

Närservice

I Sickla finns all tänkbar service du kan önska med handelsplatsens stora utbud, grönskande områden runt hörnet och ett stor antal lunchrestauranger.

Kommunikationer

Närmaste kollektivtrafikstationer är Sickla Station, Sickla Bro, Sickla Udde och Sickla Industriväg. - Bussar till Slussen (ca 7 min) och Nacka - Tvärbanan Gullmarsplan – Liljeholmen – Alvik – Solna - Saltsjöbanan - 2 600 parkeringsplatser - Cykelväg till Södermalm (ca 2 km) - Tunnelbanans förlängning till Nacka planeras vara klar 2026.

Övrig information

Övrigt

Hantverksgalleria med lediga ytor för verkstad, studio, butik och ateljé.

Dokument

Smedjegatan 10
Sökhjälp