Sickla
| Nacka

Favorit Dela

Smedjegatan 10

Monteringshallen står redo att fyllas med nya verksamheter som vill vara med och skapa ett unikt sammanhang för konst, design och hantverk.

 • Kategori:

  Butik, Industri/Verkstad, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  50 - 237 m²

 • Hyra:
I samma kvarter som Dieselverkstaden har den gamla Monteringshallen – den plats där dieselmotorerna monterades ihop en gång i tiden – fått nytt liv! Istället för dieselmotorer produceras idag glutenfria bakverk, smycken, design, ramar keramik, möbler och läderhantverk av hantverkare med stor kunskap och skicklighet. Så mycket som möjligt av den industriella miljön är bevarad, som traversen i taket och färgsättningen. Känslan i lokalen är robust med slipade betonggolv, öppna ytor och rymlig takhöjd, genom takfönster fylls även ytorna på entresol med dagsljus. Monteringshallen skall vara en plats där besökaren kan uppleva hantverkarnas skapande, där gränsen mellan produktion och försäljning suddas ut. I dagsläget finns 6 yrken representerade i Monteringshallen och det finns nu plats för några till. De lediga ytorna i Monteringshallen står redo att fyllas med nya verksamheter som vill vara med och skapa ett unikt sammanhang för konst, design och hantverk! Vi söker dig som har en etablerad verksamhet och är redo att ta nästa steg i en spännande och utvecklande miljö.
 • Total yta

  237 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 50 237

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sicklaön 83:22, Hus 206 (Hus 206)

Planlösning:

Öppna ytor och rymlig takhöjd.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

I Sickla finns all tänkbar service du kan önska med handelsplatsens stora utbud, grönskande områden runt hörnet och ett stor antal lunchrestauranger.

Kommunikationer:

Närmaste kollektivtrafikstationer är Sickla Station, Sickla Bro, Sickla Udde och Sickla Industriväg. - Bussar till Slussen (ca 7 min) och Nacka - Tvärbanan Gullmarsplan – Liljeholmen – Alvik – Solna - Saltsjöbanan - 2 600 parkeringsplatser - Cykelväg till Södermalm (ca 2 km) - Tunnelbanans förlängning till Nacka planeras vara klar 2030.


Övrig information

Övrigt:

Hantverksgalleria med lediga ytor för verkstad, studio, butik och ateljé.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Cecilia Carlstedt

Cecilia Carlstedt

cecilia@ccfk.se

073 VISA NR 073 920 10 43

Marknadsförs av Atrium Ljungberg AB (publ)
Box 4200, Smedjegatan 2c
13104 Nacka
al.se
Smedjegatan 10

Om Atrium Ljungberg AB (publ)

Atrium Ljungberg engageras med fördel redan i tidigt skede av flyttprojekt. Vi lägger gärna både tid och energi på att visa hur er verksamhet kan vinna framgång genom att göra välgrundade val av lokalens läge och utformning. Dessutom framtidssäkrar och dokumenterar vi lokalbehovet genom beprövad metodik och rapportform. Atrium Ljungberg är ett fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och äger handels- och kontorslokaler på starka delmarknader i Sverige. Vår långsiktighet ger oss möjlighet att vara en långsiktig leverantör av lokaler för alla typer av lokalnyttjare i alla skeden. Genom användandet av egen personal på alla positioner kan vi garantera att våra grundvärderingar långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande genomsyrar alla era kontakter med oss som fastighetsägare.

Fler annonser från denna annonsör