Deltavägen 6

Backaplan , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

900 - 1 900 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Är ni det stora företaget som söker lokal med många möjligheter? Nu kan vi erbjuda kontorslokaler i två plan på Backaplan, "SIBA-huset", endast 10 min från city. Plan 2: ca 1000 kvm Plan 3: ca 900 kvm Det finns möjlighet att hyra båda planen eller delar av planen. Backaplan är ett område med shopping, matbutiker och närhet till kollektivtrafik men även närhet att ta sig ut på Lundbyleden. Ni finner gott om parkeringsplatser, möjlighet till egen terass på taket, förmånlig hyra och att få vara med och påverka planlösningen. Låter detta som en lokal för ditt företag. Kontakta oss på CBRE så berättar vi mer!

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 900 1 900

Utförande

Våningsplan:

3

Planlösning:

Plan 2 består mestadels av en öppen planlösning och plan 3 är mer traditionell med större kontorsrum. Möjlighet att påverka planlösningen finns dock.

Omgivning

Omgivning/natur:

Med bara 10 min med bil från City och bra infrastruktur kring området är det lätt att ta sig till Backaplan. Med det stora utbudet av shopping, restauranger och matbutiker så finns allt i närheten av kontoret. Backaplan ska utvecklas från handelsplats med stora asfalterade ytor till en tätbebyggd, grön och levande stadsmiljö. Området är en viktig pusselbit i att knyta ihop staden över älven. Med en blandning av bostäder, service, kontor och cityhandel blir Backaplan Hisingens Centrum. Hjalmar Brantingsplatsen utvecklas som knutpunkt och blir även en inbjudande mötesplats. Omvandlingen pågår och området kommer att utvecklas etappvis under de närmaste 20 åren. SIBA-huset ingår i den delen som berörs relativt sent i den pågående processen. Se bild.

Närservice:

Gott om shopping, restauranger och mataffärer i området.

Kommunikationer

Några hundra meter till Hjalmar Brantingsplatsen där det finns tillgång till ett stort antal busslinjer och spårvagnslinjer. Till Nils Ericsonsplatsen är det bara 2 hållplatser. Det finns också bra med cykel- och gångbanor i området.
Deltavägen 6